Do not eat yellow snow

Hallå. Sitter i soffan och har precis storstädat lägenheten, det behövdes... Inatt sov vi i vika ute i stugan och det var mysigt. Vet inte riktigt vad jag ska skriva... Jag jobbar på förlagssystem i sommar och börjarnklockan sex uppe på tallen så det är uppstigning runt halv fem varje morgon. På onsdag kommer finaste Emma hem till mig och hälsar på. Hon har bott i USA i ett år men nu har hon kommit hem.
Jag har väl inget att skriva egentligen. Skriver när jag har något viktigt att säga... puss

Ghostly seaweed

Tjo. Sitter i köket och väntar på att maten ska bli klar.
I fredags tog älskling och lillasyster sudenten så vi hade fest för älskling här hemma. Vi höll på till halv fyra på morgonen...
Sen i lördags åkte vi till mamma lch pappa i Vika och drog med dom till stugan och åkte ring och åt glass. Väldigt trevligt. Idag har vi åkt ut till Rättvik och kollat på en regng utsikt och sen åkte vinoch handlade. Not too exciting. Imorgon och på tisdsg ska jag jobba och på onsdag ska jag och lillasyster åka till stockholm för att se 30 seconds to mars igen.
Tror maten är klar nu så jag ska väl gå och äta.
Vi ska även förhoppningsvis åka och hälsa på hos hundarna igen snart.
Vi hörs. Puss

toalettbloggning

Hallå där. Hoppas att ni har det bra. Jag är sjukt trött och sliten, vaknade vjd halv tio och har ändå sovit nu på kvällen innan middagen. Lite tantvarning tycker jag. Men jag har iallafall åkt upp till Ingarvet och hämtat ut mitt körkort. Ser ut som ett mongo men det gör väl alla. Så det är exiting. Annars har inte mycjet hänt sedan igår. Imorgon ska jag sitta och skriva och sen ska jag på möte på arenan. Det var ju Falukalaset i helgen så vi ska utvärdera hur vi tyckte att det gick och så.
kanske skriver lite mera imorgon eller nör det nu blir.
Mitt nya kusinbarn föddes igår. Sigges lillasyster Sonja, hoppas hon är lika awesome som Sigge.
Hörs. puss

men va fan

Skrev ett långt inlägg men det försvann så jag orkar inte skriva om det... Men jag har det bra och så. Borde skriva oftare men nu blev det inte så idag. Kanske imorgon när jag tar paus i mitt skrivande för skolan. ska vara klar på fredag.
Hörs puss