lol

Yo!
Höhö :P
Ligger i soffan och väntar på älskling, han sover fortfarande så jag kan inte göra mina grafer. Men så fort han visat hur jag ska göra så kan jag skicka in min laboration så jag får den ur vägen. Sen kan jag lägga mera tid på min matte och sen läsa lite mera från fysikboken.
Detta är vad mina dagar består av. Doctor Who, matte, fysik och pokémon. Förhoppningsvis så går det lättare med pluggandet snart. Det är väldigt svårt just nu.
Anyway... Ville egentligen bara kika in en snabbis för att uppdatera er på mitt fantastiskt intressanta liv. Skriver kanske mera senare.
Pusshej

Snackar lite och sånt

Goddag! Eller Godmorgon kanske jag ska säga. Har nyss vaknat och nu chillar jag lite innan frukosten och sen ska jag in till stan en snabbis. Köpte ett Nintendo DS Lite i måndags och det funkar inte alls. Stänger av sig efter ungefär tre minuter av spelande. Så jag ska in till Game Stop och lämna tillbaka det. Sen ska jag nog åka till Vika och hämta två resväskor för att vi ska börja planera packningen som vi ska ta med till London. 
Den 18 november har jag bokat in en tatueringstid, planerad tid, 5 timmar... Underbart... :P
Längtar till London helt sjukt mycket! Hoppas nu att tiden går supersnabbt tills vi åker dit. Sen kan den snigla sig fram som fan när vi är där, och sen kan den gå fort igen fram till nästa år. *puppy* 
Nej men om jag kanske skulle ta och gå och göra lite frukost. 
Slänger in en bild på min första tatuering. 
Puss och sånt

En bild på får som inte har något att göra med inlägget...

Skriver aldrig... Och jag vet inte ens varför jag inte gör det för jag har massa saker att berätta. :P
Har jobbat hela sommaren på Förlagssytem. Fick förlängt så jag jobbade i typ... 13-14 veckor istället för 6 veckor så det är bra. Money you know ;)
Känns skönt när lönen kommer, man behöver alltid pengar när man inte bor hos sina föräldrar.
Anyway, har hoppat av skolan i Gävle därför att jag mådde väldigt dåligt av att gå där. Det passade inte mig att gå på den skolan och jag är väldigt glad över att jag slutade. Nu läser jag upp mitt betyg i Matte och så läser jag fysik. Jag läser hemifrån så jag slipper åka någonstans för att kunna gå i skolan. Det är väldigt skönt att kunna sitta i pyjamas in på eftermiddagen och göra sina arbeten. Och mår jag dåligt en dag kan jag helt enkelt göra skolarbetet dagen efter. Det krävs väldigt mycket disciplin men jag trivs med upplägget och faktiskt är det rätt intressanta ämnen. Det är svårt men ändå skönt att kunna göra det utan att behöva dela läraren med andra. (har Christoffer som lärare).
I november ska vi åka till London och fira min 20 årsdag. Ska bli väldigt mysigt, jag älskar London och sedan jag var där i somras har jag längtat tillbaka.
Sen i december ska vi åka till Stockholm och gå på hundmässa och kolla på utställningar och klappa hundar.
Vi hoppas att köpa våran valp i början av nästa år. Längtar helt sjukt mycket! Kan man sakna något som man aldrig haft och någon som inte ens finns än?
Nu ska jag nog städa lite och sen göra lite fysik.
Well... Förhoppningsvis så skriver jag lite oftare och sånt.
Pusshej