I am sold out

Gårdagen var en mix av känslor. Ella kremerades och idag ska hon hämtas. Hon blir antagligen begravd imorgon och då kan jag inte vara med, men jag ska gå till graven med lite saker sen när jag kommit hem. Topparna igår var sconsen, teet, allt mysigt prat och att bara få vara med Carro igen. För de som inte vet, Carro är min äldsta barndomsvän som nu flyttat till Karlstad för att plugga. Att veta att jag inte bara kan ta bussen till henne på tio minuter gör allt lite svårare.
När vi var små så gick våra gårdar ihop (de fick lov att sätta upp ett staket när de fick Ella. Hon rymde så mycket när hon var runt ett år) och där bodde hon fram tills för två/tre år sedan. Sen fick hon en egen lägenhet i Hosjö, så jag har alltid haft henne inom ett rimligt tidsram. Nu när hon bor i Karlstad är det helt plötsligt flera timmar till henne. Så så fort jag får chansen så träffar jag henne.

Just nu sitter jag framför datorn hos älskling. Åkte hit imorse vid halv sju för att ikväll är det kräftskiva här i kvarteret. Förra året var det väldigt trevligt och jag hoppas att det kommer bli bra i år också!

Sorry förresten att jag inte har skrivit på ett tag, livet har varit all over the place och jag har försökt samla ihop alla bitar av mig och nu hoppas jag att de delar jag har kommer skapa en fungerande kropp.

Nu ska jag gå och duscha, kissa, kolla youtube och så. Vi hörs väl senare!
Ciao!

Jag kommer alltid sakna dig. I resten av mitt liv

Nu kanske jag ska göra som Emma säger och berätta allt.
Jag har tagit studenten
Jag har jobbat i 5½ vecka
Efter det fick jag jobb på Förlagsystem som lagerarbetare
Hann jobba tre dagar sen kom jag in på Högskolan i Gävle
Så nu har jag gjort min första pendling från Falun-Gävle
Har nu hunnit gå min första lektion och det känns bra, dock gillar jag inte skolan. Men kursen är awesome!
Jag har kommit in i stadiet "måste ha en Fjällräven Kånken"! Och inte vilken färg på Kånken som helst. Nej jag ska ha den färg som inte finns i hela Sverige
Och nu sitter jag och kollar kurslitteratur
 
 
Sen har det hänt något som får mig att gråta så fort jag tänker på det. 
Min älskade vän, min vackra själsfrände har dött. 
Ella dog igår pågrund av cancer i magen. 
Får svårt att andas och tårarna bränner bakom ögonlocken. 
Älskade Ella... Jag kommer sakna dig älskade vän. Sov gott, lova att du väntar på mig <3
'





Annars rullar väl livet på som vanligt. 
Nästa torsdag, alltså om en vecka, då fyller lillasyster 18! 18!!! Lilla lillasyster!!! Då jäklar blir det party!!!
 
Jag väntar på att Carro ska ringa, hon har kommit hem från Karlstad för att kunna begrava Ella så vi ska ses och försöka förstå vad som hänt. 
Jaha, nu har jag gett er en utdate på mitt liv just nu!
Juste Emma!! Jag saknar dig sjukt mycket! Ibland känner jag att "HAA!!! My God jag måste ringa Emma och berätta detta!!!" Sen inser jag att du inte är hemma... 
 
Okay!!! Ciao
 
 
 
 

It's morning

Uff... jag måste gå och hänga tvätten...
Ville bara slänga in ett inlägg och säga att jag lever!
Borde skriva ett långt inlägg och berätta allt som har hänt men jag gör det sen..
Ciao

I miss your touch...

Eftersom det var kulturvecka i Göteborg så var det folk överallt och därför blev det knappt några bilder tagna. Dock kommer jag fota i helgen eftersom farmor fyller år på söndag.
Ville bara säga att jag lever.
Skriver sen, ska ner på stan nu och träffa mamma och så.

For the record så har jag mått rätt dåligt ett tag nu men är på bättringsvägen...

I'm wide awake


swimming in acid

Sitter i ett varmt rum i Göteborg. Idag ska vi gå på stan och sen ska vi åka till götaplatsen för det är någon musik där. Harbara Internet i mobilen så det kommer nog inte bli så bra uppdatering denna vecka. Kommer hem på torsdag och då hoppas jag att det finns något att blogga om. Tills dess, ha det bäst. Det ska jag ha!

Hörlurar

Nu ska jag visa vad jag och älskling har gjort nu på kvällskvisten!!
 

I wanna lay you down on a bed of roses

Min dator dog innan jag hann fixa upp bilderna igår men de ligger i datorn och väntar på att jag ska komma hem!
Så ni får se senare idag vad som gjordes i Vika, vilket pyssel som gjordes och så!
Detta inlägg tog lång tid att skriva...

Idag/inatt/imorgon åker finaste Emma till USA för att leva drömlivet, gifta sig med Johnny Depp, försöka lära folk att utala hennes efternamn och sist men inte minst så ska hon göra allt det där som jag också skulle vilja våga!
Tycker att ni ska kolla in hennes resa på hjortman.blogg.se/ 
Emma, jag kommer sakna dig så otroligt mycket! Hoppas du kommer att ha det asbra och att Johnny är bra i sängen. Jag älskar dig <3

Nu när jag blir ledig hoppas jag innerligt att solen kommer lysa för jag vill ha färg, jag orkar inte glida runt som en blek fisk... Hoppas att det blir riktigt sjukt varmt nästa vecka så jag kan spankulera på gator och torg och vara lättklädd. Shit... Måste hem och tvätta och packa! Jag åker ju för sjutton snart och jag har knappt något rent... :/

Jaha... Jag undrar lite över vad som ska göras idag, mera än att göra smörgåstårta, jobba och mysa med älskling. Och tvätta såklart! Kanske tar den där promenaden idag istället om vädret håller sig bra, då ska jag ta min finaste grannhund på en tur. Ella är bästa hunden!
Imorse precis innan vi skulle åka till jobbet så sa pappa åt mig att gå till balkongdörren och kolla. De som varit hos mig vet hur litet avstånd balkongdörren-äppelträden är och vid äppelträden stod inte mindre än tre rådjur och käkade från marken. Jag sprang in på mitt rum och snappade tag i kameran och smög in i musikrummet där det är ännu närmare till äppelträden. Så nu har jag bildbevis också, visar dem ikväll!

Haha Marianne (en som inte alls ska vara där) sitter på kundcenterslingan och försöker lära sig, lät jag verkligen sådär bortkommen i början? :o

Nej nu ska jag fortsätta att jobba.

Moonshine is touching my skin


goodmorning

Ikväll ska jag göra något kul, jag ska ta bilder på det och lägga upp sen så ni får se! Det kommer bli awesome!
Min näst sista arbetsdag börjar lida mot sitt slut och då ska jag hänga cykeln på bilen och rejsa hemåt för en, vad jag tror kommer bli, riktigt mysig kväll fylld med fina saker att tänka på.
Imorgon ska vi göra smörgåstårta som vi ska äta på lördag när vi tittar på båtarna. Smörgåstårta är typ det bästa jag vet, och när man har gjort den själv är det top notch! ;)

Känner att jag börjar bli rejält trött, men det är bara en och en halv timme kvar nu typ och sen ska vi hem och göra fina saker!
okej..
Ciao

dancing in the rain

När jag tittar runt på andras bloggar, och ja jag erkänner att bloggar är en av mina få laster, så blir jag jäkligt sugen på att göra om hemma. Eller ännu bättre, skaffa en helt egen lägenhet som bara är min och som jag kan göra precis vad jag vill med. Och när jag dessutom jobbar på ett företag som inte gör annat än att ägna sig åt lägenhetsuthyrning så blir inte suget efter något eget mindre.
Jag vill ha en egen klädkammare, jag vill ha ett mysigt jobbhörn, jag vill ha en fin säng, jag vill ha ett fint kök med massor med teer och fina koppar, jag vill ha en balkong med ett pytteväxthus, jag vill ha fina bokhyllor, jag vill ha en skön soffa, jag vill ha en egen läsfåtölj. Vet inte hur allt kommer kunna få plats men jag vet att det kommer bli världens finaste lägenhet!

Vädret blir stadigare sämre här på lite nordligare breddgraderna, men jag sitter ju inomhus ändå så atte... aah... Det gör ju itne så mycket!
Håller för övrigt på att bli tokig på att jag inte får sova ut på morgonen och sen går och lägger mig tidigt på kvällen. Jag behöver vara vaken och sen behöver jag sova! Det funkar bara så när jag träffar Hosjöpeepsen som jag orkar vara vaken shitloads med länge. För då gör vi saker hela tiden så då hinner jag inte bli trött.
Menmen jag ska försöka vara uppe i helgen för då ska vi göra massor med saker. Jag, mamma och Babsan ska på loppis på lördag och då hoppas jag att det ska bli fint väder så vi slipper springa mellan bilen och loppisarna som vi gjorde när vi var påväg hem från fjällen. Det regnade kontant heela tiden och skulle vi ur bilen så var det bara att dra upp huvan, ta sikte och springa för att vad benen höll! Och inte fick vi med oss speciellt mycket heller!
Nej... Nu börjar det lukta lunch här på kontoret och eftersom jag sitter mitt emot köket och matsalen utan något skydd så fullkomligt väller det inte matlukt här hos mig i mitt lilla hörn.
Om 10 minuter är det min tur, och imorgon gör jag min sista dag för mig. Ikväll blir det hallonpaj och imorgon blir det morotskaka.
Ciao

I am a vampire

Tyvärr blev det inga bilder igår, mådde jättedåligt och frös, satt med pappas Irlandströja (tjocktröja av fårull) och filt i ett rum utanför en bastu. Det var typ 30 grader och jag mådde apa, så jag gjorde knappt något alls igår, men idag verkar vädret bli bättre så det kanske blir en prommenad med kameran idag istället.
Om vädret håller i sig dvs.
Jag mår lite bätrte idag, dock är det jäkligt tidigt idag och jag orkade knappt gå upp imorse... Men nu sitter jag, lika plikttrogen som alltid, och svarar på samtal och lämnar ut nycklar.
Tackade nyss nej till lägenheten som jag fått erbjudande om, har kommit fram till att mitt liv är väldigt oplanerat just nu, har ingen aning om vad jag ska göra med mitt liv...

Jaja nu ska jag sluta gnälla...

life is life

Nu när det börjar ramla in lite folk så måste jag ju skriva något.
Skrev ett långt inlägg men det råkade försvinna...
Sitter på jobbet och rensar undan mitt skrivbord. Bäst att börja nu så att det inte blir så jobbigt på fredag när jag ska ta bort allt som är mitt.
Idag ska jag hem till Vika och stanna där ända tills på söndag. Då ska jag ta mina saker och dra till stan för att sedan ta tåget till Göteborg. Ska ta med kameran och så ska jag ta så mycket bilder som jag bara kan!
 
Klockan 12.55 idag börjar finalen på individuell hoppning och det är tre svenskar som tävlar! Ska sitta med mobilen och följa det slaviskt. Från början till slut! Hoppas jag
Tycker att hoppning är kul att kolla på. Klart det finns roligare saker men ändå.
Ska äta och 40 minuter och sen är det bara tre timmar kvar av dagen, ska kanske hem och börja tänka på vad som ska bakas tills på fredag. Just nu lutar det mot morotskaka eller något sådant men vi får se vad jag tycker blir bäst.
Ska kanske ringa lillasyster och vara lite med henne också idag. Det var ett tag sedan vi sågs och jag tycker om att se henne för hon är fin och snäll!
Om du ser detta, jag älskar dig och jag tycker det är bajs att vi inte ses så ofta som jag vill. <3
 
Annars är det väl bra, jag jobbar och sliter. Börjar kännas i kroppen att jag inte har sovit ut på länge eftersom jag antingen varit för trött för att vara uppe och sen kunna ta sovmorgon eller så har det varit jobb dagen efter. Men efter denna vecka ska jag ta långa sovmorgnar innan jag ska ta tag i mitt liv och göra något vettigt.
 
Jag tänkte gå runt tjärn idag om vädret tillåter, kanske ta med någon och fota om det går. Annars kan jag bara kolla på fåren och kossorna, njuta av ljudet av fåglarna och hoppas på sol.
 
Nu ska jag kolla om det finns något att göra och sen ska jag göra det, om jag hittar något.
 
Det är alltid du som drar första andetaget i ditt liv, kom bara ihåg att andas genom livet också.

'

Känner inte för att blogga.
Känner inte för att göra någonting faktiskt...
 
I'm trying real hard not to shake
I'm biting my tounge

spännande

Nu gäller det, snart publiceras det sista urvalet till högskolan. Har även fått erbjudande på en bostad i Gävle. Hoppashoppas!

goole translate

Håller på att försöka ladda upp en bild med mobilen, det går sådär men jag hoppas att det ska lösa sig och att det ska gå lite fortare än vad det gör nu för nu laddar det inte alls...
Nej det verkar inte gå så bra detta... Jäkla skit... Jag som ville visa en sak!!!
Men vi prövar igen och går det inte så får jag helt enkelt skicka över den till datorn när jag kommer hem och sen slänga upp den här, för jag ska visa vad jag fick idag!
 
Annars då? Jo tack jag mår bra! Jag är lite mätt, aningen törstig men annars är det kanoners :)
Tänkte även tipsa om en bra sida, Adlibris! En helt amazing sida! Beställde en grej igår och jag har fått den nu, snacka om kanoners service, helt galet!
Jag har fått mitt paket från e.l.f också men det tog ju en typ 9 dagar efter beställning att få det så det var lite mulligt... Men nu ligger det hemma och väntar på mig, dock måste jag köpa en primer eftersom jag snart har slut på min och det fanns inga att beställa från e.l.f så jag måste köpa en i affär. Vilket iofs kan vara bra eftersom då kan jag känna och klämma på det för att få veta vad som är bäst!
Nej nu slutar jag om en kvart och då ska jag rejsa hem till älskling och försöka hinna dit innan mamma ch pappa kommer så jag kanske kan hämta lite grejer och inte bara kasta mig in i bilen...
Så vi kanske hörs lite senare eller så hösr vi sen xD
 
Jag ska köpa vingar för pengarna

I want to have you

Godmorgon!
Jag sitter och har abstinens... Vill fota så mycket... Men jag får göra det när jag kommer hem helt enkelt. Om det är fint väder och så eftersom det är rätt värdelöst om jag ska vara inne och fota. Det är mycket roligare att fota ute. Kanske om det är fint imorgon, då ska jag ut lite innan jag åker till Pontus.
Idag har jag, såklart eftersom det är fredag, skjorta på mig. Dock är jag inte lika fredagig som jag hade hoppats på eftersom cykling när man är sen till jobbet resulterar i lite halvlockigt hår... Vilket jag inte uppskattar...
När jag åker till Göteborg så måste jag komma ihåg att åka till Lush! det är mycket viktigt!!!
Åh... Det tar sån tid att skriva ett inlägg ibland... Men nu får det vara nog, skriver kanske mera senare!

Ciao

we are getting higher than the Empire State

Ofta det inte är någon som läser min blogg :O
Jaha... Då får jag väl blogga för mig själv då...
Jag vill åka och bada... Och så vill jag ha chips och älskling... Men vi var nere på stan igår och på lördag ska jag trycka i mig massor med onyttigheter så det där med chips får nog vänta ett tag!
Men älskling får jag så fort jag har slutat och tagir röda cykeln och trampat hem. Hoppas bara att kedjan håller sig på plats, den har en tendens att hoppa av vid de mest olämpliga tillfällen. som när jag har bråttom till jobbet, eller när jag har bråttom hem, då vill den gärna hoppa av, och eftersom jag inte är en så händig tös så blir det att jag får släpa cykeln och be någon vänlig själ att hänga på kedjan igen.
Jag får tydligen sluta tidigare idag och det passar bra för jag tror att jag håller på att bli sjuk så då kan jag gå hem och vila mig till imorgon då det är fredag... Men det väl alla!
Det ser ut som att det ska börja regna, hoppas inte. Inte innan jag kommer hem iallafall. Efter det så kan det väl gå bra men om det ska regna när jag cyklar hem så blir jag lite ledsen... Tycker inte om att bli blöt när jag är sjuk... Inte av kallt regn iallafall...
 
Slänger upp en gammal bild på sötaste bästis från när vi var och fiskade i Vällan!
 
Tonight we are young. So let's set the world on fire, we can burn brighter than the sun!
 

Cover your eyes

Igårkväll var världen så vacker som den bara kan bli. Jag och älskling bakade scones och drack te och bara satt och njöt. Jag pratade med bästis på telefonen, och jag var på stan och köpte present till dem så nu är det klart också.
Idag vet jag inte vad vi ska göra men det blir iallafall bra eftersom jag tror att det blir fint väder. Kanske ska göra något mysigt tillsammans. Imorgon ska vi åka hem till mig och, och då kanske vi åker och badar eller så eftersom det är lättare att bada hos mig då jag bor nära sjöar överallt. Kanske kan övertala pappa att låna en båt så vi kan ut och kasta lite i vassen vid Vindholmarna också!
Och på lördag ska vi till bästa och mysa med dem, hoppas på att det blir mycket bilder tagna för det är kul att se i efterhand.
Om jag orkar blogga efter jobbet idag så kanske det kommer lite bilder också om jag kollar ifall det finns något kul på älsklings dator. Om inte så kanske det kommer nya imorgon när jag kommer hem. Märker att det börjar bli lite mycket text och lite lite bilder. Med tanke på att jag älskar att fota så är det förvånansvärt lite bilder i bloggen. Det är någonting som jag måste ändra på, fast det säger jag ju så ofta att det inte direkt är trovärdigt längre...
Jag vill åka till Furuvik eller Järvzoo med lillasyster! Om du läser detta så kan vi väl ses och beställa grejer från MarsStore och även bestämma ett datum när vi ska åka, typ snart?
Nu borde posten komma när som helst så jag ska vara färdig när den gör det.
 
Pray to your God, open your heart. Whatever you do don't be afraid of the dark.

När jag önskade mig ett bättre liv

Jag vill också ha ett kul liv
Jag vill också kunna ha massa roliga saker att fota
Jag vill också att folk ska ringa och söga att de saknar mig
Jag vill också ha fina naglar
Jag vill också ha något som jag är överdrivet bra på
Jag vill också ha snygga piercingar
 
Jag önskar att jag var lite mera som er...

bara massa prat om ingenting

Det gick sådär att städa rummet igår. Jag har städat, men nu är det stökigt igen. Dock så hann jag dammsuga, bädda rent och damma av skrivbordet innan jag tröttnade och hällde ner allt på golvet igen. Och sen hann jag inte göra så mycket mera. Så dagen igår var väl sådär men det gick bra ändå.
Idag ska jag och älskling ner på stan och se om vi hittar presenter till födelsedagspojkarna, Pontus fyller ju 20 idag! Stoora Pontus!! :D
Men nu ska väl jag jobba lite och så, kanske skriver mera sen när jag känner att jag har något att skriva om. Ciao