happy new year

Tänkte bara kika in och önska er ett gott nytt år. Har nyss ätit fläskfile med potatisgratäng och vitlöksbröd, och pannacotta! mums :D
Nu sitter jag och tar det lite lugnt, sen ska vi nog spela något spel och ha det allmänt mysigt innan vi går ut och smäller lite smällare.
meen,.. ha en bra natt så ses vi nästa år!

a small tiger

Jag är dålig på att uppdatera men det har varit fullt upp i mitt liv.
På juldagen blev pappa hämtad av ambulans och inlagd på sjukhuset. Han fick diagnosen hjärtsäck- och lungsäcksinflammation så han är ordinerad sängliggande i två veckor, så det har varit ett orosmoment. Och sen förrgår åkte jag och älskling till Östhammar så nu är vi här. Även fast jag skulle vilja åka hem för jag är orolig för pappa och jag mår inte speciellt bra själv men... Jaja... jag ska åka hem på torsdag!
Men nu ska jag till Prisstopp och Coop för att köpa smällare och lite sånt kul.
Ska skriva lite om vad jag fick i julklapp sen, skulle göra det nu men vi ska gå snart.
Hörs sen!
Pusshej

And so this is christmas?

Nu ska jag klä på mig och fixa allt som ska fixas och sen ska jag åka till mormor och morfar. Har fått jättefina presenter av mamma, pappa och lillebror idag och igår fick jag massa fint av lillasyster. 
Men jag kanske skriver mera sen idag eller imorgon och så, jag kan dock inte lova något eftersom jag oftast inte håller det jag lovar förutom om det är viktigt!
Men vi kanske hörs sen då! Pusshej och God Jul!

Nails and stuffs

Woop! Här kommer det ett nytt inlägg!
Idag är det dagen före julafton och det tycker jag är bra för jag tycker om julafton. Det är mysigt och sånt bra!
Idag har jag varit hos farmor och farfar för att lämna lite julklappar till min gamelfarmor som inte ska fira jul med oss utan med min.. ööh.. farfars syster tror jag att det är. 
Och efter det så åkte vi hem till oss, och mamma och pappa har gjort iordning skinkan och lagt in sill och sånt som man gör över julen. Jag däremot gjorde mina naglar för det tycker jag om. 
Kass mobilbild men såhär ser de ut. De är dock inte lila utan röda. 
 
Nu sitter jag och väntar på finaste lillasyster för hon kommer snart hit och då ska vi byta julklappar och mysa lite innan jul. 
Men nu ska jag fixa lite småsaker innan det blir jul. 
Pusshej!

christmas update

ÅÅH vad jag är dålig på att blogga!
Men nu har jag iallafall jullov (eller vad man nu ska säga) så nu kan jag kanske blogga lite oftare. 
Idag ska jag hem, hem till vika alltså. Och sen på torsdag ska jag och älskling på Hobbit och sen på fredag ska jag och mamma göra julgodis hela dagen! Mysig!
Sen på lördag ska jag och hela familjen till Borlänge till min min farbror på knytjulkalasfestish! Hoppas att mina kusiner är där då för jag saknar dem väldigt mycket. Och på söndag ska jag träffa finaste lillasyster och ge henne julklappar, äta goda saker och ha det mysigt!
Och sen är det julklapp! ÅH HERREGUD!!! 
Julafton ska spenderas hos mormor och morfar med släkten. Det ska bli trevligt tycker jag. Och sen på juldagen ska jag till farfar och farmor och äta lunch. På annandagen ska jag och finaste älsklingen till hans släkt och fira jul där. Och några dagar senare ska vi åka till Östhammar och fira nyår!
Phu! Har fullt upp ända fram till jag börjar skolan igen den 7 januari. Vet inte riktigt hur jag ska hinna skriva 5 a4 tills dess! 
Hoppas även att vi ska hinna klä granen snart. Kanske idag! Ibland (typ alltid) önskar jag att jag bodde i USA för då ses man inte som en idiot om man har granen klädd genom hela dacember. De flesta klär dem redan efter thanksgiving. 
Nu hoppas jag att ni klarar er med detta inlägg för nu. Hoppas att jag kommer hinna (komma ihåg) att blogga emra under den kommande veckan. 
Ha det bra, pusshej!
 

the days of christmas

Ja jag är tråkig för att jag inte skriver något men så kan det vara! Jag har helt enkelt inte haft tid att göra något annat än att plugga och vara trött på ett par dagar! Men snart får jag jullov och då ska jag se till att skriva lite mera. Julen ska firas hos farbror och eva två dagar före jul, hos mormor och morfar på jul, farmor och farfar på juldagen och i Vikmanshyttan på annandagen med älskling. Sen åker vi till Östhammar och firar nyår hos älsklings mamma.
Mera om detta sen, nu ska jag dra med mig min motvilliga pojkvän ner på stan för att kolla in saker som vi vill ha.
Ha det bra så hörs vi snart!
Pusshej!

No you wont

Ooopps! Ligger fortfarande i sängen :P
Men jag har helt enkelt inte orkat gå upp... 
I Lördags var jag hos lillasyster och vi kollade på ännu en VyRT från TSTM, såklart var det amazing och jag älskar de fina pojkarna bara mera och mera. 
och sen igår när jag kommit hem så slog jag in lite julklappar, och sen gick familjen och älskling över till grannarna för middag. Det var väldigt trevligt, vi åt club sandwich och saffranscheesecake, drack glögg och spelade spel. Men det är ju såklart alltid trevligt att bli bjuden på gott ;)
 
Imorgon ska jag till skolan igen, och sen på onsdag ska vi åka och storhandla,. Jag måste vara en av få som älskar att storhandla, iallafall vad jag vet! När jag är med lillasyster och hennes mamma när de handlar så har jag the time of my life typ!
Nej... Jag kanske skulle gå och äta något och sen spela lite sims innan älskling kommer hem från skolan. 
Hörs sen! Pusshej!
 
Oh förresten! Videon som skulle upp förra veckan har blivit sen eftersom den inte går att lägga upp... 

woop

bakar lussekatter!