dödliga endorfiner

Long time no see... men jag har varit upptagen och har haft väldigt mycket att göra. egentgehar jag mycket att göra nu också men what ever :p
Hmm idag är det fredag... i... onsdags tog jag körkort och det är awesome. som en "du är duktig"present till mig själv köpte jag en surfplatta. min dator har gått sönder mera och mera de senaste månaderna och jag kände att det behövdes en ny teknologisk bebis i mitt liv. dock blev det ingen asfancy platta utan en ganska billig. men än så länge fungerar den hur bra som helst. kanske blir det lite menra bloggning nu när jahar appen så jag slipper starta datorn hela tiden. men nu ska jagå och diska och sen ska jag åka till mammas jobb och hämta bilen för jag ska åka och handla.
hörs sen. puss

Vikahäng

Igår var vi i Tobo och hälsade på världens finaste hundar igen! Dock hade jag inte med mig kameran så det blev inga bilder. Men allt gick bra och inte heller nu så fick vi några allergiska reaktioner så det ser väldigt ljust ut på den fronten.
Just nu sitter jag "i mitt gamla flickrum" i Vika, fast ändå inte. Det har ju blivit omgjort sedan jag flyttade och nu är det ett pojkrum som tillhör min lillebror och det finns inget av mig som finns kvar där, utom rullgardinen :P
Jag och älskling är hemma hos mamma och pappa för en kväll av grillning, övningskörning och lite systertid. Imorgon ska vi till Norn då mitt minsta kusinbarn Melina ska döpas. Det ska bli trevligt att träffa släkten, även om jag kommer bli överdrivet trött på dem! Menmen!

Nu ska jag gå och möta upp lillasyster och vara lite med henne. 

Pusshej! 

Du är den finaste som finns <3

Nate Ruess

Hur kan man säga att Nate Ruess är ful? Han är ju hur vacker som helst! Och med en röst som honom behöver man inte vara en skönhet. Ville bara säga det.

Allmänt babbel och sånt

Oj vad jag inte skriver...
Men idag ska iallafall jag och mamma till Kupolen för att kolla om vi hittar några sommarskor till mig. Jag har ju bara mina kängor och att gå i dom i sommar känns inte som en väldigt trevlig och sval idé för mina fötter :P
Imorgon ska jag och älskling till Tobo igen och hälsa på hundarna.
Tyvärr så blev det inget med kenneln i Uppsala den 17 som vi tänkt eftersom det är någon utställning som många Eurasierägare åker till så vi får helt enkelt åka dit någon annan gång.
Igår var jag i Gävle och de glömde kolla min biljett så jag åkte gratis ;) Perfekt!
Men nu ska jag gå upp och klä på mig och så.
Hörs!
Pusshej

Nu är det snart ett år sedan som jag tog studenten... Känner mig gammal och tiden går för fort!

you know poo

Idag är det söndag och väldigt fint väder. Snart kommer pappa så att vi kan ut och övningsköra. Igår var jag, mamma och Barbro på loppis. Köpte en ny skinnjacka, två LP-skivor till pappa, en filmbox med Dickensfilmer och ett par mörkblåa Dr Martens till älskling. Fyndfynd!
Dock måste jag komma på vad jag ska köpa till älskling och lillasyster i studentpresent... Det är sjukt svårt. 

Nej nu ska jag gå och borsta tänderna och klä på mig.

Pusshej


-

Har sån jävla ångest. Vet inte vart jag ska ta vägen eller vad jag ska göra.
Jag hatar dig
Jag älskar dig
Nu ska jag gå och gråta i soffan och hoppas att morgondagen inte är lika jävlig.
Fuck off