skrämmande tankar och allmänt tågåk

Jaha då var man här igen då. På ett halvkallt tåg på väg hem från gävle. Dock har min dag varit lite annorlunda emot vad jah trodde att jag skulle ha. I tron att jag skulle ha ett seminarium om skruvade identitet och makt, som detta delmoment heter, så fick jag en mindre shock när jag tre timmar senare klev ut ur klassrummet efter en psykoanalytisk lektion om Crafoord, författaren till dagens litteratur, och Freud och hur de ser på tre olika författare. Efter detta märkliga men ändock intressanta seminarium så gick jag och Alexander till waynes och dukade. Fick äntligen min efterlängtade chailatte! Har hade cravings efter det länge. Sen när vi kom till stationen så missade alexander tåget, vilket var helt hans eget fel. hade jag fått bestämma hade vi varit på stationen långt innan och han hadr kunnat se att hans tåg gick 10 över och inte kvart över. Och bara tanken att vara på plats fem minuter innan tåget ska gå är för mig en väldigt skrämmande tanke. För att vara heöt bekväm vill jag helst inte ens lämna tåget ifall jah skulle bli sen tills nästa gång jag åker. Och jag vet! Tvångstankar is all in my sbrain men nu är det som det är... Nej men nu försvinner snart min täckning så jah ska väl publicera detta nu och sen falla i en lätt slummer innan detr dags att kliva av Pusshej

Like and so of then

Goddagens la bloggreaders!
Klockan är nu 08.16 och jag har precis vaknat. 
Igår fyllde farfar år så idag ska vi till honom och käka lunch, det ska bli kanske trevligt. Igår var vi på velodromtävling med finaste lillebror. Han kom sist i flygande varv tävlingen men han kom 4 i scratch och jag är så stolt över honom! (ni får googla vad det innebär med tävlingarna)
När vi kom hem igår så åkte jag direkt till lillasyster och myste med henne. Det var väldigt mysigt och så, vi kollade på Mars300 och åt negerbollar och drack te. Sen vloggade vi lite också så jag tänkte lägga upp en gammal film som helt enkelt inte har kommit upp och en som vi spelade in igår. 
 
 
 Denna är från igår 
 
 
 
Och den här är från i november
 
 
 
Så atteh! Nu har ni något att kika på!
Jag är förövrigt väldigt sugen på att flytta nu på en gång! Jag ska packa ner lite småsaker idag innan vi åker till farfar och farmor. Sen ska jag till älskling för imorgon ska vi till körskolan på morgonen. 
Nu ska jag duscha och sen ska jag äta frukost. Hoppas att ni får en trevlig dag så kanske vi hörs lite senare! 
Pusshej

min kompass vrider sig i min hand, pekar åt norr

Godmorgon!
Egentligen skulle jag ha varit påväg till Gävle just nu men mitt tåg blev inställs så istället sitter jag invirad i älsklingens täcke och tänkte snart gå och sova en stund. Jag ska bara vänta på att Pim och Chahca har gått för de låter så mycket på undervåningen.
USCH! Jag gick till tåget och det var -21 grader och jag har liksom inte blivit varm än, men jag ska nog snart bli varm. Kanske ska värma min panda Tomo i mikron. Han är en värmekudde och han blir varm. Det är bra!
Ja det ska jag nog göra. Skriver kanske mera imorgon för vi ska ju till IKEA så då kanske det kan vara kul att veta vad vi har köpt.
Vi hörs senare iallafall!
Pusshej

Knight with an arrow sticken out of it's head

Jaha, jag skulle aldrig kunna jobba som bloggare... Skulle aldrig få in några pengar!
Idag har jag en ensamdag då älskling slutar halv 5 idag så jag ska snart ta på en ansiktsmask och sen ska jag ta en dusch och sen ska jag försöka få lite plugg gjort. Även om jag inte har något speciellt att göra, men jag har en bok som ska läsas tills någon gång så det är lika bra att börja i tid.
Jag har börjat packa ner mina saker i flyttlådor och i helgen var jag, mamma och älskling på Pärlan i Gustafs som är en second hand butik. Köpte väldigt mycket fina saker och sen åkte vi till Dollar Store och Biltema. Dock köpte vi bara bubbelplast på Biltema och lite småplock på Dollar.
Och i måndags var vi hos en granne till älskling och övertog (betalade en väldigt liten summa för mycket fina saker) lite möbler och så. Så nu på fredag när vi åker till IKEA har vi bara lite småsaker att köpa så det är väldigt bra. Och nu har jag fått pengar (äntligen! Det har varit väldigt mycket krångel med mina pengar) så nu kan jag betala min hyra, så att jag kan få mina nycklar i tid.
Vi ska måla om lägenheten lite innan vi kan flytta in men vi får den antagligen flytta in tidigare och det är awesome för då kan vi börja måla vardagsrummet och en byrå och kanske måla ett bord. Vi ska även hämta lite möbler i Horndal och här på Elsborg.
Nej men nu ska jag gå och duscha osv men vi hörs senare!
Pusshej


I was alive

Idag har varit både bra och dålig.
Dåliga saker:
Tågkompaniet tog 800:- av mig. dvs de tog betalning från flera resor på en dag. Ligger nu 300:- back på kortet.
Jag har inga pengar...
Vi skulle kolla på möber idag men han vi skulle till var jättesjuk

Bra saker:
Har fått mitt studielån beviljat så jag tror att jag får pengar på måndag.
Det gick bra att övningsköra idag på körskolan.
Tog en tupplur innan middagen så nu är jag inte överdrivet trött.
Jag har nya kläder från Carlings. Jag fick presentkort av farmor och farfar när jag tog studenten så jag köpte en ny cardigan och en "skjortjacka" med huva. Väldigt mysiga!

Jag och älskling har börjat planera mera och mera inför våran flytt. Det kommer bli väldigt spännande att flytta! Jag har ju alltid bott i Vika och i samma hus hela tiden så detta är en ny upplevelse för mig.
Nej nu ska jag gå och kissa och sen ska jag läsa lite i en av böckerna som jag ska läst tills nästa torsdag.
Nästa vecka ska vi till IKEA och införskaffa lite småsaker.
Ha det bra så hörs vi!
Pusshej

mitt 2012

Här kommer min årsresumé för 2012!
 
Januari: 
Firade nyår i Östhammar, skaffade Side-cut och färgade håret, jobbade på mitt projektarbete som var en "diktsamling" med livet i text och bild. 
 
Februari: 
Vet inte riktigt vad som hände i Februari, mådde inte speciellt bra iallafall, gick i skolan och jobbade för fullt. Var väldigt sjuk en period. 
 
 
Mars: 
Älskling fyllde 18 år och vi åkte till Stockholm och såg Henrik Fexeus och sov på hotell. Var ute och övningskörde, mådde bra. Tittade på planeter genom pappas tubkikare, mådde allmänt bra och hade en stabil månad även om det fanns lite smådippar. 
 
 
April:
VyRTade med världens finaste lillasyster. Provade min studentklänning för första gången. Umgicks rätt så mycket med lillasyster och hade det mysigt. 
 
Maj:
Var i Italien och hade det awesome!
Dock åt jag typ ingenting men jag trivdes som bara den och skulle gärna åka tillbaka om tillfälle ges. Jag åt riktig italiensk glass, badade, solade och hade mysig picknick på stranden med fina tjejer!
Pluggade som en galning för att inte ha överdrivet mycket att göra i sista sekunden. Var på Gröna Lund med klassen och det var mysigt. Praktiserade på DalaDemokraten. 
 
 
Juni: 
Tog studenten och det var väl det viktigaste som hände under hela året. Min studentvecka var väldigt rolig men jag hade gjort allt annorlunda om jag fick göra om det. Umgåtts mera med klassen och festat mera. Fått ut mera av allting utav den sista veckan i frihet. Var på Peace and Love med älskling och lillasyster. 
 

Juli:
Jobbade som receptionist på Kopparstaden i ett par veckor. Var i Kesudalen med mamma och älskling. Åkte båt med lillasyster. Jobbade, jobbade, jobbade. 
 
Augusti:
Gjorde mina sista dagar på jobbet, åkte till Göteborg, kom in på Högskolan i Gävle. Min älskade fina vän Ella avlivades på grund av cancer och mitt liv vändes upp och ner. 
 
September:
Livet rullade på, pendlade Falun-Gävle-Falun. Tåget gick väldigt tidigt så jag fick uppleva många otroligt vackra soluppgångar. Var på Pubafton i Vika med lillasyster och lyssnade på när pappa spelade. Blev full, stukade foten och den är fortfarande trasig :(
 
Oktober
Gjorde inte speciellt mycket. La upp en video när jag äter marshmallows med lillasyster och gör bort mig. 
 
November: 
19 och 20 årsfest för mig och Chris hos Pontus. Hade askul, tills jag somnade på soffan klockan 12. 
Fyllde år, tatuerade mig, åt barnmat, Var på bio med lillasyster, Breaking Dawn 2. 
 
December:
Firade 4 år med älskling <3
Pappa blev sjuk och fick åka till sjukhuset och jag bröt ihop i skolan och trodde att pappa skulle dö. 
Firade jul hos mormor och morfar och hade det väldigt mysigt.
Pappa blev sjuk igen och nu trodde jag åter igen att han skulle dö och var väldigt ledsen. 
Åkte till Östhammar och firade nyår med en klump i magen för pappa men han mår rätt bra nu. 
 
 
Så! Där har ni mitt år! Hoppas att ni gillade det. Puss!
 

nytt hem

Jag har inte skrivit på länge jag vet! Meeen så får det vara!
Igår var jag och älskling på BoButiken på stan och skrev på kontrakt på en jättefin tvåa i Korsnäs och vi blir sambos i slutet av februari eller början av mars. Är överdrivet exalterad såatteh! Nu vet ni lite vad som händer :D
Jag kan ju ta lite före/efterbilder på hur vi får det sen när vi börjar flytta.
ÅÅH lägenheten är jättemysig och vi har världshistoriens djupaste badkar! Men kan nästan dyka i det utan att vara rädd att slå i skallen! Ska ta många LUSH-bad i det i framtiden! I nuläget känner jag att jag aldrig vill flytta därifrån :P
Haha nu ska jag sluta tjata om detta, hur har ni det? Har ni hållit era nyårslöften? Har ni några överhuvudtaget? Mina är att:
1: Göra det jag vill med mitt liv (körkort, lägenhet, träffa vänner oftare)

2: Bli nyttigare (Eller, jag ska äta mindre av det onyttiga, och mindre av allt annat också :o )

3: Må bättre psykiskt, vara gladare och inte ha så stora dippar/toppar i mitt humör och mående

 

Jag vill gärna veta vad ni vill göra bättre med 2013, och vad gjorde ni 2012?

Kanske ska göra en årsresume? Ja det ska jag nog göra, kanske ska sätta mig och skriva en nu... 

Här är iallafall planlösningen på lägenheten!

 

 
Ha det bra! Pusshej

come off it

Hallå!
Just nu ligger jag i min säng i Vika och har det allmänt kallt och sånt. För det är kallt. Väldigt mycket!
Ska snart ta och spela lite spel och sen ska jag nog mysa lite med finaste älskling och sen ska vi sova. Imorgon och på fredag ska jag till Gävle och idag har jag tagit min sista spruta. Har tagit sjukt många sprutor 2011-2013. Alla twinrix och alla gardasil och sen har jag nog tagit någon mera säkert.
På lördag ska jag på två lägenhetsvisningar och om allt går som jag vill så skriver jag på kontrakt på min första egna lägenhet.
Men jag får säga hur det blir på måndag eller så, hoppas att jag är en kled hest då iallafall.
Nej men det var väl kanske det jag skulle säga så atteeh...
Vi hörs väl sen.
Pusshej!

Saving pepole thing

woopido!
Ligger nu i sängen efter att ha tagit ett långt bad med En badbomb från LUSH. Det var asmysigt, hade Harry Potter på datorn, ansiktismask, varm handduk över ansiktet och vaniljljus. Det var skönt med ett avkopplande bad trots att jag inte har gjort speciellt mycket idag. :P
Nu ska jag fluffa in mig i mitt duntäcke och bara ligga och mysa med Tomo the Panda och lyssna vidare på Harry Potter,
Pusshej

Lush is awesome

Är hemma i Vika nu, det är väldigt skönt. Just nu sitter jag på min säng och bara tar det lite lugnt. Jag ska plocka ur min väska och sen ska jag fixa lite med mina saker som jag köpt idag.
Jag pallar inte fixa bilder men jag har varit på LUSH och köpt lite smaskiga saker!
Om ni vill kan ni ju googla på det jag köpt.
Köpte en Father Christmas (badbomb), en Cinders (badbomb), Party popper(badbomb), Pop in the bath (badskum), Sandy Santa (en sugar scrub) en Magic wand (badskum) och en Sunny side (bubblebar). Fick även massor av mysiga gratisgrejor som jag ska använda någon dag när jag har en mysig egenkväll när jag badar och använder lite saker som jag köpte.
Sen köpte jag en ny parfym (Avril Lavignes Wild Rose) och sen köpte jag en Shower gel.
Men nu ska jag gå och packa upp färdigt och sen ska jag gå och lägga mig,.
Hörs kanske senare,, imorgon eller så.
Pusshej

X-mas presents!

Nu när jag har lite tid över så kan jag ju säga vad jag fick i julklapp, om det skulle vara intressant kanske?
I min familj så öppnar vi paket på morgonen, och sen åker vi till mormor och morfar eller farmor och farfar (vi brukar variera ungefär vartannat år) och sen äter vi, kollar Kalle Anka och sen öppnar vi resten av julklapparna.
Så på morgonen fick jag två tavlor, en Salvador Dali kopia av Alice i underlandet och en med en panda på.
En Harry Potter-huvtröja.
Värmeskydd för håret
1000:- och en chokladask av farfar och farmor
Sen åkte vi till mormor och morfar och då fick jag
Simple Plans bok
Två keramikfat
En stavmixer

Jag är väldigt nöjs med mina presenter, jag önskade mig i princip bara två saker, boken och Dalitavlan så allt annat var awesomesurprise!
Har dock inte fått julklapparna från älskling för de har inte kommit än.
Så nu vet ni vad jag har fått!
Nej men nu är det mat såattehh...
Imorgon ska jag till Uppsala ganska tidigt så jag skriver nog inte något men kanske när vi kommer hem.
Pusshej