blundar och somnar

Hmm... Undrar när elf känner att de vill ge mig mitt smink som jag har beställt... För jag känner att jag har väntat länge nu.

Nu är det två timmar kvar av denna arbetsdag och sen ska jag hem och försöka hinna med allt som jag tänkte göra! Tack och lov är det inget från skolan som ska göras. Jag har inga läxor, inga prov att plugga till och inga saker som har byggts på hög. Sjukt skönt faktiskt!
Helt plötsligt blev det sjukt mycket att göra och nu har det gått 20 minuter sedan jag började skriva inlägget! Telefonen går i ett i intervaller och jag blir alldeles snurrig. Skulle vilja ha cola och dricka... Men jag har det hemma så jag behöver inte vänta så jättelänge till.
Jag vill ut och shoppa lite, men jag ska spara mig till Göteborg, åker dit om två veckor. Dock bara tre dagar men det ska ändå hinnas med lite tycker jag.
Världen är vackrare men är ändå inte fulländad. Kanske efter en springtur i skogen när solen går ner. Då kanske den kan bli vacker som attan! Frågan är bara om jag hinner springa idag med tanke på allt annat som också ska hinnas med. Om jag bara inte hade jobbat så hade det varit enklare att fixa idag. Jag tycker om mitt jobb, men idag blir det för lite tid helt enkelt... Jag kanske skriver senare om hur resultatet av dagen blev. Hann jag med allt som skulle göras eller satt jag i högen av stök på mitt rum och grät över hur värdelös jag är på att städa? Det blir med största sannorlikhet det andra alternativet men man jag hoppas på det första.
Nej nu ska jag göra lite nytta.
Ciao

When I tell you about my dreams, you hold your breath. Because I dream under water.

Idag är världen inte vacker. Men den var vacker igår iallafall. Vi tog en liten tripp till Rättvik och kollade på bilar, käkade pizza och jag hade shorts på mig hela kvällen.
Förhoppningsvis blir allt bättre sen, Jag har lite saker at fixa med och om vädret inte är på topp så kan man ju sitta inne och göra saker inne. Som att städa på rummet tillexempel. Det behöver jag verkligen göra! En storstädning. Regnar det när jag kommer hem så ska jag nog göra det. Bädda rent, damsuga, fixa skrivbordet osv. Sen ska jag få Christoffer att fixa gifarna i min header. Eller om jag ska vänta tills efter helgen så kan jag ta bilder från  bästis kamera. Jag skulle även behöva träffa lillasyster för jag saknar henne...
 
Jag måste fixa presenter till Pontus och bästis för de fyller år nu i augusti och då tycker jag att de ska få något fint! Dock har jag inte den blekaste om vad de vill ha, men jag kommer nog på något. Får brainstorma med älskling ikväll när han tar upp plats i rummet när jag städar.
Kanske kan få tid att lägga in lite bilder också, eller kanske kan få till något ännu roligare. Jag ska i varje fall byta bakgrundsfärg för jag har insett att grå inte är en bra färg mot min design...
 
För de som undrar, jag ringde till veterinären för någon dag sedan och de sa att det antagligen var ringorm som gammelkaninen har. Inget farligt, men det är smittsamt sa de. Nu ser det ut som att det blir bättre utan behandlig så jag hoppas verkligen att det inte bara är en illusion. Men han mår inte dåligt och han verkar ha det bra så då är jag nöjd!
 
Tänkte att jag skulle försöka lägga upp lite bilder från mobilen men nej du...Det gick tydligen inte.!
Får helt enkelt bränna ut mig ikväll med tanke på allt som jag ska göra.
Börjar bli redigt hungrig också så det är väl snart dags för frukost också. Idag har jag med mig pannkakor till lunch, snällaste pappa ställde sig och fixade det till mig igår när vi kommit hem från Rättvik. Till det har jag jordgubbar. Mums!
Och till frukost har jag Hönökaka med ost på, det är också gott.
Haha nu kom jag på att jag skulle plocka bär ikväll också så att jag kan ta med till frukost imorgon! Jag kommer ha så sjukt mycket att göra! Får kanske ta något någon annan dag, frågan är bara vad. Eller så ber jag Christoffer om hjälp med lite saker.
 
Nu ska jag gå och äta frukost.
Ciao

lite sådär duvet

Jag sitter på jobbet och har det bra, dock är jag hungrig men det löser sig snart eftersom jag har frukost om typ en kvart. Designen på bloggen är amazing om ni frågar mig och bara jag får in bilderna som de ska så blir det perfekt!
Igår hade vi en jättemysig dag med tacos, glass, en tur till Arkhyttan och sen satt jag väldigt länge och kollade när älskling fixade designen på bloggen. Det var rätt intressant, lärde mig lite om koder och så :D
 
Nu är det frukostdags och sen ska jag fortsätta jobba!
 
Om du blundar riktigt hårt så kan du se stjärnor även på dagen

New look and same old me

Bloggen har fått ett nytt utseende, den är under uppbyggnad så om inte allt är som det ska så får ni hålla er till tåls. Bilderna i headern kommer fixas till och sen är det kanske lite smådetaljer som ska ordnas!
I hope you like it :)
 
Ciao

Batman och tacos

Idag är världen sjukt vacker!
 

Det blev ingen picknick igår eftersom vädret inte tillät det, men dagen blev underbar ändå. Jag och C kollade på Batman: The dark knight,  åt middag på Victucella, jag åt bakad potatis med skagenröra och C åt cesarsallad. Efter det gick vi på bio och såg den nyaste Batman: The dark knight rises. Och herregud vilken film! Se den människor!
Sen tog vi en kvällpromenad till Slussen, mötte upp pappa och sen var vi där och lyssnade lite när pappa spelade. Eller... Det var ju inte bara hen som spelade såklart!
Igår var världen så vacker som den kan bli!
 
Idag blir det tacomys med familjen och en till familj, vi ska äta och bada och bara ha det trevligt. Sen så ska vi väl ha det allmänt trevligt. 
Slänger upp lite bilder och sen ska jag ut och socialisera med folket. :D
Ciao

Vattendroppar gör mig glad

Godmorgon peeps!
Bra saker med denna morgon:
 
* Jag vaknade brevid min älskade
* Vackert väder
* Vacker musik på cykelturen till jobbet
 
Idag är världen en vacker plats, om den är lika vacker imorgon ska jag och C har picknick vid slussen och jag ska ha min fina sommarklänning, jag ska gå barfota.
 
Idag ska jag träffa finaste lillasyster, hon gör världen vacker.
 
Tyvärr så tycker hon inte om att bada, hade hon tyckt om det så hade vi kunnat åkt till Kålgårn och bada.
 
Vatten är en annan värld, en värld som är vacker. Hur man än vrider och väder på det så är vatten alltid en vacker värld.
 

burning carwheels

Då var vi igång igen då! Lunchen är slut och nu drar vi igång andra halvlek! ;D
Vädret är awesome så jag satte mig ute och åt lunch och njöt av solen. Efter jobbet så hoppas jag på att min käre pojkvän ska vara pepp på att köpa chips till mig, annars blir det dumt! Kanske vi ska sätta oss ute och mysa i solen också, ta vara på alla d-vitaminer som kommer kastade emot oss. Hoppas att det inte är överdrivet varmt när jag ska cykla hem idag bara. Fast sen får det gärna bli varmt igen, bara det blir lite svalare precis när jag cyklar. Iofs så är det neråt ganska långt så det kanske går bra ändå.
Jag ska även baka idag eftersom Peter och Björn går på semester imorgon och jag komer inte få träffa dem mera som kollergor än på ett tag. Så jag ska ge dem lite hejdå fika för jag tycker om dem så mycket ;)
Nu har jag laminerat lite, och det gick bra. Dock är lamineringsmaskingen lite halvcreepy och jag brände mig lite men det gick ju bra såklart.
Nu tycker jag att detta inlägg börjar bli lite väl tråkigt kanske... Så jag avslutar nu och kommer tillbaka senare kanske.
Ciao

running on water is like the coolest thing ever!

Godmorgon!
Tog en liten sovmorgon imorse, vilket behövdes då det var tre killar utanför vårat fönster som skrek inatt, så det var lite svårt att somna om när de spelade fotboll och gormade om kebab...
Men anyway så är jag på jobbet nu efter en kort cykeltur från Elsborg.
Det blev inga chips för mig igår, kom ner på stan och gör ett kontoutdrag och inser att jag har 20:- på kortet... Typsikt!
Men jag tror att jag får pengar idag, eller jag vet inte men jag tror det. Får jag det inte så får C betala ;)
När jag var nere på stan igår för att möta upp C och Andreas så hade jag missat att det var crusing så jag satte mig på en bänk och kollade på finbilar istället för att köpa chips!

Nu har jag iallafall sorterat posten som kommit in, det var typ ingen post alls idag! Vissa dagar är det craploads och andra, som idag, är det knappt något alls. Det är rätt tråkigt när det inte kommer så mycket post eftersom ju längre tid det tar för mig att fixa posten, desto mera tid fördriver jag. Att sitta och inte göra någonting är inte så stimulerande :P

Jag tror att det är imorgon, börjar bli datumförvirrad!, så kommer bästaste Mukke hem från en månad i Finland! Och på söndag så flyttar bästaste Chris upp hitfrån Örebro! Den fjärde ska vi ses allihopa och ha födelsedagskalas för bästis och Pontus. Den dagen kan inte världen bli vackrare, och imorgon ska jag träffa lillasyster och Helen! Den dagen kan inte världen bli vackrare heller! Hoppas att jag kommer ihåg någon slags kamera till nästa vecka annars får jag ta bästis bilder. Han fick en kamera av sin pappa i studentpresent och den har han haft med sig på de två senaste festerna som har varit och jag tycker det är så  bra. Jag tror att de bilderna är suddiga men suddiga bilder tyder på att man har rört sig mycket, och när jag rör mig mycket är jag oftast väldigt lycklig. Tror att jag ska ringa bästis och påminna honom att han ska ta med kameran.

Jag vet inte vad det beror på men skärmen på datorn som jag sitter på, det ser ut som att någon har dragit armen över en sida med halvtorkat bläck på för det har liksom flutit ut åt ena hållet. Någon som vet varför det är så? Kan tyvärr inte ta en skärmdump, och jag är inte så bra på att förklara heller... Hmm... Jaja då får det väl vara så. Om två veckor är det dags för Poker-Runn, det är awesome! Då kanske det kommer bra bilder :D

Nu ska jag gå och äta frukost och se till att överleva, börjar bli riktigt hungrig.

Ciao


and by the way!

Hittade gårdsmejeriets egna hemsida. Det bästa är att det faktiskt är så vackert som det ser ut att vara.
http://www.storalunan.se/
 
 
Allt som är vackert är inte alltid en illusion  
 

När musiken är vacker

Självklart så glömde jag kameran i bilen igår när vi var och fiskade men det var inte så mycket att ta kort på så det gör inte så mycket.
Vi fick tre fiskar, två små abborrar (jag har slagit upp det och ja, det stavas faktiskt så) och en gädda. Dock ingenting som vi sparade.
Sen har jag även kastat med fluga för andra gången i mitt liv och det går framåt. Men jag har egentligen inte så mycket att skriva men det är ju bra att hålla bloggen levande med nya inlägg ofta. Eller det kanske är bättre om de faktiskt innehåller något...

Ohh! Läste i tidningen idag att det var en myskoxe på rymmen i Härjedalsfjällen!!! En sån vill jag se! Tänk om vi hade varit där uppe nu. Men en av mina mostrar är där nu så jag ska nog ringa mamma och be henne säga till Margareta att det finns en oxe där uppe och att den kunde bli arg om man gick för nära.
Men det är klart den blir putt om man går för nära så, det blir väl alla djur tillslut. Dock är ju myskoxar kanske inte det djuret som man vill reta upp, jag tror att de kan vara ganska elaka när de själva vill.

Telefonen här på jobbet är helt tyst men eftersom inte posten har kommit än så¨har jag inte så mycket att göra. Har fixat alla felanmälningar, svarat på alla mail och lämnat ut en nyckel. Men jag kommer säkert ångra att jag klagar eftersom det kan bli anstormning...
Igår innan vi var och fiskade så åkte vi till en gårdsbutik i Lunån, det var supermysigt med massa djur som gick lösa och så luktade det väldigt gott inne i butiken också. Träffade på en gris vars mage på riktigt släpade i marken för den var så tjock! Och så hade de kycklingar i en kaninbur och sen hade de hästar, fjällkor, och höns. Och kalkoner... Min stora rädsla här i livet, efter åska såklart. Men jag höll mig bakom mamma och blev inte anfallen idag!
Jag ska garanterat åka dit igen och titta, och akta mig för kalkoner. De hade massor med söta burkar med marmelad i, och så hade de massor med fina ostar och kex. Vi köte en ost som heter Madicken (hon som har butiken har en dotter som heter Madicken) och så köpte vi lite kex, moster nr 2, dvs hon som inte är i fjällen, köpte fetaost och något mera. Madickenosten var jättegod men jag tycker inte om fetaost alls så den var inte god.
Påväg till fiskesjön så åkte vi fel, vi åker ofta fel när mamma kör för det är ganska svårt att hitta, men vi kom in på en väg som jag inte ens visst fanns, och tillslut så kom vi fram till ett vägskäl med en skylt där det stod Trotzigs koja på. När vi vände, åkte tillbaka, och vände igen åkte vi precis samma väg men då kom vi rätt. Så vi hamnade nog på en spökväg eller så!

Som jag sa så glömde jag kameran hemma igår och vi kom hem såpass sent att jag inte hann lägga in några bilder från fjällen.Det enda jag gjorde när jag kommit hem var att slänga in en tvätt i maskinen, duscha, påminna pappa om att hänga tvätten och sen ringa ett kort samtal till Christoffer och sen somnade jag. Men det kommer bilder, dock inte nu eftersom jag ska vara hos Christoffer de kommande dagarna.
Usch jag har ett myggbett på käklinjen :(

Det ser ut att bli helt okej väder idag så jag funderar på om jag ska ta en liten promenad ner till stan när jag har slutat och kanske bunkra upp lagret med onyttigheter. Jag ska trots allt cykla till jobbet imorgon! Kan ju slå två flugor i en smäll och möta upp Christoffer och Andreas vid tåget när jag har varit och handlat. Eller så ber jag C att handla innan han åker. Det är ju också en varitant så kan jag bara gå en liten sväng utan mål efter jobbet. Dock så har jag ju inte kameran här, men jag har en mobil som jag kan fota med.
Detta blev väldigt mycket text känner jag, men det kan bli så när jag inte har så mycket att göra...
Hmm nu lyser solen också, det har den inte gjort på länge!
Kanske ska lägga mig ute med en bra bok när jag har tagit min lilla promenad, eller om jag tar musik i öronen när jag går och låter världen bli vackrare än vad den är utan musik.

Nej nu ska jag ut och göra saker!
Ciao

jiklöho

Har förresten gjort en ny kategori!
När världen är vacker
Klyftigt namn om du frågar mig eftersom världen är olika i mina ögon!

Priceless smile

Haha Peter sitter och pratar en salig blandning av svenska och engelska med en kund här brevid mig xD
Om ungefär en timme har jag lunch och sen är det bara tre timmar tills jag slutar för dagen. Då ska jag åka med mamma och hämta min cykel hos Christoffer och så ska jag ta med den hem för att jag måste ta den till jobbet imorgon så att jag ska kunna cykla hem till Christoffer efter jobbet imorgon (phu! hänger du med på hur jag menar?)
Jag har ätit vindruvor ur min episka Toy Storykopp som jag har här på jobbet, vi hade ingen burk hemma igår när jag skulle packa ner vindruvorna och då fick det bli en biokopp från 2010!
Jag hoppas att det blir uppehåll ikväll för jag vill ta med kameran till fisket och fota.
 
När världen är vacker så vill jag fotografera den så jag minns hur den ser ut när den är mindre vacker i mina ögon.
 
Jag satt och kollade på Glee och målade naglarna igår men jag misasde ett finger så jag sitter med superfina pastellgrönturkosa naglar, men det fattas färg på en...
Eller jag målade alla och sen skavde jag av en nagel och sen glömde jag helt enkelt att måla den igen.
Så jag får helt enkelt måla den när jag kommer hem sen!
Idag hoppas jag på korv och makaroner till middag och om jag inte får det så blir jag putt!!!
Nu är det snart lunch iallafall och det är bra för jag är hungrig och börjar få lite ont i huvudet.
Nej nu ska jag gå och fixa lite saker!
Ciao

Stupid people and pretty dogs

Godmorgon!
Just nu sitter jag, som vanligt, på jobbet. Hoppas på att posten kommer snart eftersom då får jag lite att göra. Folk har ju inte vaknat än så det är väldigt få som ringer till mig.
Körde till jobbet idag, gick bra förutom en "nära-krock" upplevelse då jag inte såg bilen bakom och jag var på väg att svänga ut, men jag hann knappt börja blinka förrän jag blev omkörd så det var inte riktigt en "nära-krock" men det blev lite nära helt plötsligt!
Idag har jag med mig både keso och vindruvor och det är bra för jag tycker om vindruvor och keso, dock inte tillsammans!
Idag ska familjen iväg och fiska med lite bra fokl för att fira att pappa har fyllt år, men han var ju borta på hans födelsedag så idag så blir det partey!!
Igår fick jag världens jäkla cravings, jag höll på att skrumpna ihop! Jag var så sjuuuukt sugen på korv och makaroner! De som känner mig vet att jag inte är ett stort fan av korv, men igår var det nästan så jag skulle kunna döda för att få en portion med det!
Så jag skrev ett sms till pappa och bad snällt om att vi kanske kunde äta korv och makaroner till middag när jag kom hem, men icke sa Nicke! Det vart köttbullar och potatis... Pappas köttbullar är hilmans goda men inte potatis... och inte potatis i matlådan!
Jag vill ha korv och makaroner!!!

Anyway... Jag sitter och längtar mig bort till USA och England, vill verkligen åka iväg och ta det lugnt ett par dagar. blääh för att inte ha tid pga en oviss framtid!
Imorgon kommer äntligen älskling hem och det ska bli så bra!
Känner att jag updaterar himlans mycket nu alltså... Vet inte vad som har hänt!
Men det är ju bra att något händer, dock skulle jag behöva tvätta, men istället så bloggade jag igår kväll och inte sjutton blev det någon tvättning heller!
Jag har som vanligt inga bilder att bjuda på eftersom jag inte sitter på en dator som jag har några bilder på!
Jag sitter på en jobbdator och den är tom...
Men jag kanske tar med mig kameran ikväll till fest/fiske och då kan det bli bilder att se!
Sen har jag bilder från fjällen hemma på datorn och det är gött!
Nej nu måste jag kuta på toa!!!!!
Kanske bloggar mera senare, antagligen så gör jag det!
Ciao

bilder på när världen är vacker <3

Hallå!
Ligger i sängen och lägger över bilder från kameran så nu får ni lite bilder!
finaste lillasyster <3
 
 
Vi åkte ut med Bellas båt och fiskade
 
 
Hade en helt amazing kväll. Världen var vacker i lördags, väldigt vacker. Vissa dagar älskar jag att vara hemma!
 
 
Sen var vi ute med min gamla farbrorkanin! Världens bästa kanin! <3
 
Och sen gjorde vi cupcakes. Vi gjorde kokos/citron och blåbär/vit choklad! OMG!!
 
Gamla älsklingen min. Han har fått exem på nosen och ena örat... Jag hoppas verkligen att det inte är alvarligt...
 
Nu ska jag gå och äta något, och sen ska jag sova för jag är aptrött!
Ciao 

hoolahoops and kinder garden!

Godmorgon!
Det är sjuuukt tidigt (08.09) och jag har varit vaken sedan 05.40 då min väckarklocka ringer varje morgon...
Idag är det måndag och det regnar utanför mitt fönster, men då är det bra att man sitter på jobbet och inte är hemma och har semester!
Längtar tills jag slutar jobba om tre veckor för då är det säkert kanonväder lagom tills vi ska åka till Göteborg!
Familjen kom hem igår och jag fick fyra fina frottéhanddukar av dem och en asstor påse med gott och blandat som förlåt för att de övergivit mig i en hel vecka :)
Så nu har jag öppnat all post som har kommit in hit, haha jag älskar att öppna brev så det har fallit på min lott att öppna ALLA inkomande brev hit innan jag sorterar ut dem över de som ska ha dem!
Jag har tyvärr inga bilder från min helg men jag har haft en amazing helg med lillasyster, vi har varit och fiskat, ätit massor med toast (lövbiff, vitlök/örtphiladelphia, ost) gjort amazing cupcakes (kokos/citron och blåbär/vit choklad)!
Om två dagar kommer älskling hem och jag saknar honom enormt mycket!
Nu ska jag se till att få lite gjort och fortsätta be för att det INTE ska åska!!
Grattis till Josefin som har fått en bebis igår! Hur söt som helst!!!  :D
Anyhow så har jag tagir bilder i helgen och när jag lägger över dem i datorn så kommer de upp på bloggen!
Ciao
 

långtråkig dag...

Nej du... Nu var det dött!!!
Ingen ringer, ingen kommer och hämtar nycklar och det börjar bli segt med Harpan...
Har nu beställt lite smink från elf så när det kommer så ska jag försöka ta lite kort på det och visa vad det är jag har köpt!
Idag ska jag gå och handla mat eftersom jag inte har bott hemma under veckan så finns det ingen mat hemma, så jag ska storhandla! Får se hur det går :P
Om en kvart blir det käk, findus räklåda, den är skitgod!!! Iallafall som jag minns den ;)
Jag kanske gör flera updateringar idag eftersom detta verkar bli en lååång dag utan samtal...

Du behöver aldrig mera vara rädd!

Tjenare!
Idag är det fredag och för oss i receptionen betyder detta skjortdag!
Så jag dissade mina vanliga (fula) jobbkläder och drog på mig min skjorta. Känns rätt bra att för en gångs skull få slippa de tighta t-shirts som jag vanligtvis får ha på mig.
Inatt när jag sov så kände min töjning för att kasta sig ut lite tyst sådär så när jag kom till jobbet så var det bara att be om hjälp med att hitta något i en lämplig storlek att tycka in i örat. Och eftersom jag har en så otroligt hygglig medarbetare (Peter! Patrick är en ryamatta) så trollade han fram en röd liten charmig sak som nu sitter tryggt i mitt öra och förhindrar en total katastrof i form av igenväxt hål!
Livet i allmänhet rullar på som vanligt, Christoffer är som sagt hos sin mamma och även om vi pratar i telefon ett par gånger om dagen så är det ändå svårt att vara utan honom. Men han kommer hem på onsdag!
Igår när jag satt i min ensamhet och tvångsåt nudlar (var inte alls hungrig men man måste ju äta) så kom jag på att jag vill ha nytt smink! Så trogen som jag är gick jag in på e.l.f och började klicka in saker i kundvagnen hejvilt! När jag var klar och skulle beställa så gick det inte, vet inte varför men det var en bugg i systemet och jag kunde inte beställa det jag ville. Så jag ska gå ner på stan idag men jag lär ju bli råpank då eftersom smink är dyrt afk...
Anyhow så ska jag försöka igen idag innan jag går till stan. Dock måste jag med bussen som går 18.17 eftersom det är sista bussen som går hem för mig idag. Det suger att bo på landet!
Aaaanyhow! Nu ska jag försöka göra lite nytta här i världen.
Ciao

allmänt skitsnack

Just nu sitter jag på jobbet och dricker vaniljte. Är sliten från igår eftersom jag och Carro var uppe tills typ tolv och så ringde klockan halv 6... uuh...
Men vi hade skitkul igår och det var mysigt att träffa henne nu innan hon flyttar till Karlstad!
Ja... Jag kanske skulle ta och ta upp bloggandet igen. Det är rätt kul faktiskt! Dock vill jag hem till min kamera och börja fota på riktigt nu. Kanske ska ta med Ella på en lång promenad runt tjärn och ta massa fina bilder! Om vädret tillåter det så kanske det blir så imorgon efter jobbet.
Jag har även skrivit ut ett springschema som jag ska försöka följa, för att få upp min kondis och få ner min astma lite.
Nog babblat nu, nu ska jag jobba!

Grattis pappa som fyller år idag!! <33

sådant som jag gör när ingen ser, när inget hör!

Sitter hos bästa Carro och tittar på när hon städar, kul att se någon annan jobba! ;)
Idag åkte älskling till sin mamma och det blir tomt att jag ska sova i hans säng utan honom... Blir alltid tomt när jag bor hos honom utan att han är hemma, men eftersom min familj har bestämt sig för att lämna mig hemma och dra till Västkusten så lär jag bo i stan då jag inte kan komma in till jobbet annars...
Anyhow... Vi lyssar på Mumford and sons och så. Det är mysigt! Var ut till Vika idag och käkade med Carl och Ellabajs, vart hamburgare och pommes ^^
Jag har nu... typ tre veckor kvar att jobba nu såatte... 
Kanske ska roa mig med camen sen och lägga ut lite galna bilder men vi får se om jag orkar!
Nej!! Inte så! Gud vad du är sexsistisk!!!
 
 
Så! Nu har ni lite att titta på tills nästa inlägg dyker upp!
Vet inte hur lång tid det kommer ta men förhoppningsvis inte allt för lång tid. Kanske imorgon när jag sitter i min ensamhet och smygrunkar till någon upphetsande disneyfilm eller så... 
Okej, nog om mig nu... Fast bloggen handlar ju om mig så nej, mera om mig nu!
Fast jag ska dra och kolla på massa fina saker nu, eller så ska jag sova vi får se. 
Anyway, vi hörs!
Ciao

mvkldjfsd

Just nu sitter jag på jobbet och har en liten liten andningspaus på lunchen.
Så lång var den!
Ciao!

livet suger. jag ska bli hora

Som en del av er säkert vet så har mitt liv gått i fel riktning... Kom inte in i Gävle, eller jag är inte struken men jag är reserv. En reserv med usla betyg...
Så om jag inte kommer in så vet jag inte vad jag ska göra med mitt liv och det har gjort att jag har gått ner i ett slags "hej jag är sur, ledsen och allmänt irriterad på mitt liv" period som säkert kommer gå över om en stund men det känns ändå som ett jävligt dumt beslut av mig att inte ha en plan B eller plan C... Hade jag varit smart hade jag sökt massor med saker bara för att se att jag faktiskt skulle komma in på något. Känner mig helt värdelös och som om ingenting går som jag vill. Sist jag sökte på betyg kom jag inte heller in på det jag ville mest men då hade jag tack och lov ett andra, tredje och till och med fjärde alternativ vilket jag är väldigt tacksam över idag. Jag fick gå på den bästa skolan med de bästa människorna!
Men nu har jag alltså inget annat val än att vänta, den 6 augusti vet jag om jag är studerande eller om jag är arbetslös.
Så nu har jag gnällt av mig lite! Nu ska jag kanske gå och göra något produktivt med min dag!