-

idag är en såndär dålig dag igen...
Men mamma och pappa kommer snart hit och då ska vi göra julskinka och det är ju bra, och gott och sånt så vi får se om livet kanske blir bättre då... Tveksamt men värt att pröva

älskade uggla

Igår genomgick jag en av de mest smärtsamma upplevelserna som jag hittils upplevt i mitt 20-åriga liv. Sju timmar i studion, drygt fem timmars tatuerande. Den sista timmen var hemsk och nu förstår jag vad folk pratar om när de säger att det gör ont att tatuera sig. 
Men nu är den på plats iallafall, min fina uggla. Den är inte klar för tydligen så säger kroppen ifrån när det blir för mycket så huden blir hård och svår att tatuera. Dessutom gjorde det för ont för att göra klar. 
Nog med klagande, jag älskar min berguv och längtar tills den är klar!
Så ser den ut i nuläget. Som sagt är den inte riktigt klar än. Huvudet ska få bli färglagt och så ska det lite bakgrund och sånt. 
Nej men nu ska jag gå och äta!
Pusshej
 

btw

In other news... I måndags skulle jag tatuera mig men 50 minuter innan vi skulle börja ringde Micke och sa att han hade magsjuka så vi fick lov att skjuta upp det. Så förhoppningsvis så blir det på lördag morgon som jag ska få min fina uggla på benet. 
Nej nu ska jag gå och bada och sen ska jag iväg till tatueringsstudion och mäta mitt ben och kolla in bilden som Petrus har skissat upp. 
Japp!
Pusshej

Valpmani och finaste föräldrarna

Hur kan man sakna och längta efter någon som inte ens finns än? Jag räknar dagarna tills jag får hålla dig för fösta gången, lukta i din nacke, klaga över dina vassa tänder och trampa i dina kisspölar. Jag längtar tills jag får springa in och ut flera gånger om dagen och flera gånger på natten i mitten av mars. Jag längtar efter att få torka upp lerpölarna som du kommer dra in efter promenader. Jag längtar tills jag får mina möbler söndertuggade.
Jag längtar tills jag får visa upp dig för världen. Jag längtar tills jag får åka på semester med dig, att få bada i sjöar och bo i tält med dig. Jag längtar att få dela mitt liv med dig. Att få trängas i soffan med dig. Jag längtar efter att du ska komma hem till oss och bli våran.
Hur kan man älska någon som inte ens finns än? Jag längtar väldigt mycket efter min valp!

Cheesy inlägg jag vet men just idag längtar jag efter min valp väldigt mycket!
 
Detta är Lizz Rosa, mamma till valpen
Och detta är Anouk, pappan! 
 
 
 
 
 

uppgiven och otattuerad...

Suck... Just nu skulle jag vara en timme in i min tredje tatuering. jag skulle ligga och lyssna på Harry Potter och försöka slappna av så mycket som det går när man har massa nålar som trycker in bläck under huden. Istället städar jag lägenheten och försöker att få in mina födelsedagspresenter i alla vrår möjligt.
Tio över tio ringde Micke och berättade att han fått magsjuka och tyvärr inte kunde tatuera idag... Så jag har fått skjuta på det ett par dagar. Men istället har jag fått tid hos Petrus, han som jag egentligen skulle till men som är pappaledig. Det är ju bra att jag får gå till honom men segt att jag inte får den idag när jag ställt in mig på det... Menmen... bättre sent än aldrig, och lägenheten blir ju städad iallafall!
Nu ska jag fortsätta med allt som ska göras och sen ska jag nog göra någon god middag. Pusshej

funny feelings

åååååsåå skriver jag inte alls som jag sa att jag skulle göra!
Men jag lever och har det rätt bra! Snart blir det London för oss och det ska bli amazing!
Sen har vi fått ett ungefärligt datum då vi får hämta hem vår fina valp. den 7 mars är det dags!
Ikväll ska jag och pappa på bio och vi ska se Thor. Det ska bli kul att göra något med pappa, vi gör nästan aldrig saker bara han och jag. Adam kanske också ska med men det är bara bra!
Men jag ska väl bara gå och äta frukost och sen ska jag ta ut Ossi på promenad. Efter det ska jag fixa min garderob för mamma har tvättat alla mina smutskläder så jag ska försöka få plats med allt. Sen ska jag nog åka till Vika och hämta en resväska och sen ska vi åka och växla pengar så vi har lösa pund.
På söndag fyller jag 20 och det känns lite konstig att inte vara tonåring mera då. Jag ska ha kalas hemma för släkten den 17 och då ska jag baka tills dess.
Nej... Nu ska jag göra frukost och sen göra allt som ska göras idag.
Puss