eyeballs

ÅÅH!! Jag vill att det ska bli 2014 nu på en gång!

Jag har precis kommit ut ur duschen och nu sitter jag på badrumsgolvet och skriver lite.
Om några timmar ska jag in till stan för att hämta ut ny medicin som jag fick igår och sen ska jag till Arenan. För vi ska jobba ikväll och så...
Nej jag vet inte riktigt vad det var jag ville men jag tänkte bara kika in och så.
Kanske skriver mera sen. Imorgon ska jag på musikloppis så vi får se om jag hittar något fynd.
Pusshej

Snapshots of my home

Just nu sitter jag och väntar på att mormor och morfar ska komma och hälsa på. De har aldrig varit här och jag tänkte att de kunde få lite fika efter att de har varit och klippt sig. 
Sen ikväll ska vi käka pizza innan vi drar till Dalateatern. Jag ville väl inget speciellt men jag kom på att ni inte sett bilder från där jag bor. 
 
Detta är bara Snapshots men det är allt som jag hinner med just nu. Jag måste plocka undan disken och sånt innan de kommer. 
Kanske kommer det mera bilder sen någon gång. 
I mitten av maj ska vi till Uppsala och kolla hundar! 
Puss

#lyckligtjej93

 
I söndags var vi och hälsade på de finaste hundarna jag någonsin sett. Vi tog tåget från Falun till Gävle, och sen tog vi tåget till Tobo och hälsade på Ingegerd och Joakim och deras 6 hundar Lizz, Caliber, Lady, Alwa, Pix och Minée. Vi pussades och myste och kramades i tre timmar. När vi åkte därifrån var vi överens om att det kommer komma in en Eurasiervalp i vår lilla familj. Inga allergiska reaktioner och vi gjorde allt för att få fram en. Vi var med ansiktet i deras pälsar, det var 5 Eurasier och en annan hund. Hundarna satt på oss och pussades väldigt mycket.
Om allt går som det ska så har vi en valp vid den här tiden om ett år. Hoppashoppas!
Nu ska jag upp till Arken Zoo och kolla på deras hundsaker och sen ska jag in på lager 70 och kolla en skinnjacka.
På bilderna är det finaste Caliber och Lizz.
Behöver förresten namnförslag på C. Vi tänkte på Cato eller Cady eller något liknande men vi vet bara att det ska vara på C, då det är C-kullen kommer.
Skriver kanske mera sen. Imorgon ska vi på Cirkus Crikör och på lördag ska vi på fest då min faster fyller 50!
Puss
Caliber
Lizz

Finaste Ella och annat snack!

OOH!! På söndag ska jag och älskling åka och kolla på vovvar! Det ska bli väldigt trevligt att komma ifrån lägenheten ett tag eftersom jag bara sitter inne hela tiden och liksom lever för skolarbetet som inte går speciellt mycket framåt. Så äntligen ska jag få ta mig ut för annat än att göra nytta, jag ska få göra något som jag faktiskt vill göra. Vi ska åka till en liten by eller liknande utanför Tierp som heter Tobo och där ska vi hälsa på en kennel. Om Christoffer tål hunderna får vi se hur vi går vidare med det. Gör han inte det kommer jag gå in i en "låt-mig-vara-för-mitt-liv-krossades" moment ett par dagar/veckor/månader framöver. 
Men som jag skrev i förra inlägget, jag ska försöka att inte få upp mina förhoppningar men det är väldigt svårt då jag vill ha en hund väldigt mycket och efter att finaste Ella dog så har jag insett att jag behöver en hund för att fungera ordentligt. Jag saknar Ella varje dag och när jag åker hem till mamma och pappa är det alltid något som saknas när inte Ella står på grannens tomt och vill hälsa. Jag kommer aldrig mera få se världens underbaraste hund och det gör så jävla ont! Men förhoppningsvis kan en egen hund dämpa allt och jag får lägga min saknad på den hunden och då kanske jag kan bli helare igen. Det kan vara svårt att förstå för den som inte har upplevt det men att sakna någon som jag saknar Ella, det är mera än vanlig människa-hundsaknad. Ella var min bästa vän. Och jag kommer sakna henne i resten av mitt liv. Det kommer alltid finnas en plats för henne och jag kommer aldrig glömma henne. 
 
Älskade älskade hund. Du saknas mig och jag kommer aldrig glömma dig. Vänta på mig så ses vi. 
 
On another note, idag ska jag till scouterna och jag borde egentligen sätta fart på allt som ska göras för jag ligger ett par timmar efter i min planering så nu ska jag diska och duscha. 
Vi hörs, kanske är jag lyckligast i världen, kanske inte. Vi får helt enkelt se. 
 

prupp

Shit vad jag aldrig skriver!
Jag vet inte vad som har hänt, men sedan jag flyttade har jag liksom inte riktigt tagit mig tid att skriva. 
Anyway... Idag är jag som vanligt ensam hemma eftersom älskling är i skolan. Eller ja, idag är han på praktik men det är vardag och då är han inte hemma. Så just nu sitter jag och har precis ätit frukost och snart ska jag skriva lite på en uppgift till skolan. Sen ska jag maila lite med en uppfödare och planera en träff på en kennel. Måste bara pussla lite med mitt liv och sen kanske det blir en valp i höst eller till nästa sommar. Myys!!!
Men det blir lite trassligt med skolan men jag kanske kan byta så att jag pluggar distans ett halvår. Vi får se, jag ska inte få upp mina förhoppningar eftersom allt kan rasera på av flera anledningar. 
 
Förutom att komma i ordning i lägenheten och sånt så har jag gått i skolan och sånt. Inte speciellt intressant fasktiskt. 
Men nu ska jag skriva lite och sen kanske jag ska sova lite mera. Är ganska trött. 
Vi hörs sen om jag kommer på något att skriva. 
Puss