blablabla

Idag har jag varit ute med Ossi, mammas gamla jobbarkompis hund. Det är så skönt att komma ut två gånger i veckan på dagen och ha sällskap av en mysig, om än ouppfostrad hund. Jag och älskling brukar ta promenader men vi går alltid ut när det är mörkt för det är trevligare så. Av Ossis matte har vi fått låna en bur som vi ska hämta hem Cosmos i. Det finns inte ens tillstymmelse till närhet att vi kan ha den mellan fötterna eller så i framsätet så vi får ha en av oss som sitter bak med buren och en som kör. Det är ju en resa på typ två och en halv timme även utan en valp så det kommer nog ta sin lilla tid att få hem det lilla monstret.
Anyhow... Nu ska vi börja med maten och sen ska jag på scouterna. Puss <3

älskade valpar

Älskade valpar! Här är de två dagar gamla. Nu är de en vecka och äter så de snart blir klot! 
Vi har bokat in datum att hämta våran fina bebis och även första träffen med alla valparna. 
Ville bara in och visa upp de finaste hundarna i världen!
 

11/1 2014 11:44

Hej Towe, det är Ingegerd. Jag har en hanvalp till dig.

valpångest

Lizz har nu gått en dag över tiden med valparna. Jag är så nervös att jag haft ångest sen igår. Om något händer med valparna eller Lizz så är det katastrof och bara jag tänker på det blir jag panikslagen.
ville bara kika in och säga att ännu har ingen valp kommit men jag har mobilen vid min sida hela tiden. Lämnar den aldrig ur synhåll och har den på högsta volym. Jag ska på yoga imorgon och kommer inte kunna ha mobilen vid min sida och det är en skrämmande tanke. Jag brukar aldrig någonsin ha mobilen vid mig hela tiden. Jag glömmer den hemma om jag åker bort, så detta är en ny känsla för mig. Så snälla Lizz, valpa nu så jag kan slappna av...
Right, ska sluta klaga nu, hör av mig när valparna kommit.
puss

jobbsback

Nu är det nära. Valparna kommer vilken dag som helst nu och jag kan inte tänka på något annat än mjuka tassar och fluffig päls. Vi var i Göteborg på mässa och då köpte vi ett fint läderkoppel, ett reflexkoppel och en spårarlina . Vi köpte också en borste och en blinkade halsbandslampa. Nu har vi nästan allt, inte riktigt men nästan. Vi ska köpa en bur till honom och matskålar . Lite småplock och sen är vi good to go.
Sitter på jobbet, slutar om en timme. Nu ska jag fortsätta jobba, rasten är slut.
Pusshej

nfwwbwa

Godkväll. Just nu sitter jag i göteborg, ska snart gå och sova för det blir en relativt tidig start imorgon. vi ska vara på mässan runt nio så jag ska snart gå och sova. ville bara kika in och säga hej. har lagt in bloggappen i plattan igen så det är lättare att skriva inlägg nu eftersom jag slipper starta datorn och så om jag ska skriva något.
blir det stavfel så får det vara så... det är lite halvsvårt att skriva på plattan ibland.
nu blir det sängen och imorgon ska jag titta på hundarna!
puss