I use to laugh at it all, now I just cry

OOH det var länge sen jag skrev känns det som!
Trots att det var typ bara en vecka sen...
Jag sitter på DD och pillar i Scoop för att fixa till det sista grejerna.
Sen ska jag ner på stan och göra en liten frågegrej med folk så om ni vill kan ni ju komma ner på stan till klockan ett och vara med i DD imorgon (:
Och imorgon ska jag också vara ute och fånga in folk och så... :D
Jag ska även stå vakt fredag och lördag vid backstageingången så ni kan ju komma och träffa mig och småprata lite!
Nej nu måste jag dra och jobba lite!
Ciao

bilder från Italien som ni kan titta på!

Åsa och Beate på Arlanda
Alperna uppifrån!
coolar oss på bussen!
utsikt från balkongen på hotellet!
Cykelutflykt med massa fint folk
Tar en paus från cyklandet på stranden med jordgubbar och choklad
Milka är awesome choklad och deras jordgubbar var helt amazing!!
solar lite innan repet på terassen
Maria, Beate och Alma!
Spelade på ett ställe som var asfint! Tyvärr så hann vi inte stanna efter spelningen så jag såg inye så mycket av allt detta...
Hittade en gränd när vi var ute och kollade runt en supersnabbis på stället ovanför. Vi vart grändkåta!
Väntar på flygplanet mot Köpenhamn med Oscar och gänget
Nu har jag inga bilder tyvärr... men vi kommer byta bilder senare så det kanske komer flera men nu har ni sett några av mina bästa bilder. mmkay? Hoppas bilderna är nice!
Nu ska jag fortsätta hosta och kolla på man vs wild.
Ciao

there is a fire inside

ÅÅH jag är så inaktiv!! Bilder kommer snart men jag är inte hemma just nu så de kommer så fort ja kommit hem (idag efter min intervju) Idag klockan två ska jag på arbetsintervju och sen ska jag hem och baka med bästa lilllillasysterksalillasyster (dum dator som inte kan göra kursiv stil på texten!!!!)
Sen ska vi in till Säter och ha provning på min stuentklänning, jag hoppas den är lika awesome som i mina tankar!!! om den är det så blir jag lätt snyggast!
Anyway... Italien var helt underbart! det bästa är att det inte är speciellt långt dit så jag kan åka snart igen!
Dock har jag blivit apsjuk av att sitta på kall buss, kallt plan, kall flygplats, kallt plan, kall buss så jag snorar och hostar... Men det är värt varje hostning och varje snytning. Jag hade gjort det igen för en likadan resa!
Ska berätta mera utförligt när jagg har bilderna!
Nu ska jag fortsätta skriva, praktik på DD kräver att man inte skjuter upp saker!
okaay!
hörs kanske ikväll eller imorgon! Ciao

kryssar av min lista!

*Gå på en Piazza i solen *Äta italiensk pizza (nej jag tycker inte så vansinnigt mycket om pizza men det hör till allmänbildningen!) Check! Den var godare än jag trodde *Äta panacotta *Bada i italienskt vatten Check! *Lära mig vissa enkla fraser så att jag kan prata med de som bor där Check! *Få sand mellan tårna på stranden Check! Fick till och med ett sandskavsår på köpet *Gå på ett café *Det viktigaste!!! Äta äkta italiensk glass!!! Check! *Köpa minst ett klädesplagg *Ta kort på så mycket som jag bara kan! In progress! Så långt har jag kommit än så länge. Nu: frukost!

måste göra något åt mitt liv!

Just nu ligger jag i en något för hård säng på ett mysigt hotell. Idag har jag rest hela dagen så min energi har varit som en berg och dalbana idag. Mest upp men lite ner också. Resan började redan klockan tre för mig då klockan ringde och det var bara att lämna värmen av sovande älskling och gå upp. Halv fyra ungefär åkte vi ooch hämtade Johan, Oscar och Jenny och sen det av mot hbo. Bussen gick halv fem och vi var framme i Milano vid tolv... Efter det så har vi mest åkt buss. Har trauma av italienska toaletter, jordgubbarna här är awesome, det är bra med filt på bussen. Det är vad jag har lärt mig idag. Mmkay! Nu ska jag sova för imorgon ska vi in till stan och kolla. Hörs kansje imorgon. (känns väldigt fel att skriva Ciao nu... Det är ju här som de säger så.... men wtf...) Ciao

packningssnack och sånt!

Är mitt uppe i packningen just nu... Orkar dessvärre inte fixa några bilder eftersom då måste jag starta min dator, föra över dem och krångla med allt det.. Så ni får hlet enkelt vänta tills jag kommer hem och då får ni antagligen bildbomber så ni tröttnar på mig ;D
Kollar på Glee in concert när jag packar så att jag ska kunna distraheras så mycket som möjligt eftersom jag hatar att packa och det är sista dagen så jag kan inte skjuta upp det mera för då kommer jag till Italien utan grejer! Och det vill jag inte!! Men jag har packat ner det mesta i väskan nu... Kommer säkert få packa om ett par gånger men då får det väl vara så!
Ska bli skönt att komma iväg tillslut, och jag hoppas att det blir awesome!
Flöjten är putsad, väskan är typ packad, ska ta fram mitt pass, jag ska tömma min "handväska" och bara ta med det viktigaste för väskan blir lätt tung och jag ska ha med så mycket handbagage ändå... gaah! Vet inte hur jag ska få plats med allt! Jag ska ha flöjt, kamera och böcker som handbagage!
Måste kolla hur lång tid det tar att flyga..
Tydligen.. 5 timmar :O:O:O
GODDAMN!!!
Jaja... nu ska jag försöka återgå till packningen...
hörs i Italien!!
Ciao

nhjsafbfavkbsaj

Jag har inte ens börjat packa än... Just nu orkar jag inte göra någonting och jag är förvirrad över livet och allt annat...
Just nu sitter jag på Christoffers rum och väntar på att klockan ska bli ett, då ska jag gå till DD och snacka med Jonas om massa saker..
nej jag pallar inte ens skriva..
Ciao

dancing from the moonlight!

Dagen har börjat perfekt! Vaknade och gick typ direkt ut på en morgonpomenad med älskling i Östhammar. Östhammar är väldigt vackert när solen skiner. Traskade runt i byn med shorts och t-shirt, hand i hand med min kärlek. Helt underbart!!
Vi ska snart ut igen och gå eftersom vädret är så skönt.
Imorgon ska jag börja packa för Italien och sen ska jag till banken och fixa lite smågrejer. Ska även till tandläkaren på tisdag och så ska jag till DD en snabbis. sen ska jag hem och packa klart och sen sova så att jag orkar gå upp vid 03.00 typ!
fy fan!
Men det är värt det eftersom det ska bli skitkul att åka och jag är astaggad!!
Anyway nu ska jag ut och röra på mig lite till!
nästa gång vi hörs kanske jag är mitt uppe i packningen, kanske slänger upp lite bilder och så på min vackra packning :P
blahblah!! Ciao

hshsisvd

Just nu sitter jag på en buss och styr mot Stockholm. Vi ska på våran allra sista klassresa och vi är nu påväg mot gröna lund och så. Det ska bli bra :D Den idag ska jag till Uppsala och sen mot Östhammar där jag ska spendera min helg. Nu orkar jag inte blogga nu... Men vi hörs sen. Ciao

how to make a pig

Idag har jag mina sista gymnasielektioner ever...
Känns lite småtungt... Men ändå bra, eftersom jag, efter idag, inte behöver gå upp väldigt tidigt på ett par veckor iallafall!
Jag har fått ett lamadiplom av Jesper och det är bra för det var ett fint diplom :D
Idag ska jag hem med lillasyster och sen ska jag pussas med älskling. Fast ikväll måste jag hem och packa eftersom jag åker till Östhammar imorgon!
Jag måste skriva klart min historiagrej och jag SKA göra det idag när jag väntar på lilasyster! ååh... Det är sista grejer jag har kvar sen är jag klar med hela allting!
Jag saknar min älskling och så...
men nu ska väl jag göra något viktigt!
Ciao

a million little pieces

Har insett att allt som jag har planerat inte kommer hända inom den tidsram som jag har hoppats på!
Kommer vara en utfattig student som bor hemma istället för en fårhållandevis rik student i egen lägenhet... om jag ens blir student och inte bara en vanlig arbetslös obetydlig person... suck.. jag vill inte bli vuxen!
jaha... men jag kommer iallafall få lite pengar innan studenten och förhoppningsvis får jag sommarjobb men som det ser ut nu så är det osäkert på den fronten..
vi får se.. jag får veta nu i veckan hur det blir..
plus att jag har svårare än vanligt att andas idag på grund av allt jävla pollen... och min medicin funkar inte.. den är för svag så allt är bajs!
usch för våren!
nu hoppas vi på att det blir sommar nu så vi slipper allt detta!
nej nu ska jag åka och spela och pizzaäta med isak!
kanske kanske skriver mera sen!
Ciao

I am the Echelon

Jaha... Då var det bara två dagar kvar i skolan. Idag och imorgon! sen åker vi till stockholm för att göra ännu en stad osäker med vårat tumult!
Har även insett att 30stm är helt fantastiskt bra (jo.. det är klart jag visste det innan också men jag har inte lyssnat på dem intensivt på ett par veckor men nu är det på gång igen!) Så ni som inte vet vad ni ska lyssna på... lyssna på dem!
Shit... <3
Imorgon ska jag och lillasyster kolla på Mars Unplugged från MTV vilket kommer bli awesome!
Och sen ska vi gå på scouterna där vi ska ha spelmöte och spela TV-spel, najjsnajjs!
Anyway... nu är det exakt en vecka tills jag åker till Italien, det kommer bli bra!
Egentligen måste jag skriva på min historiafördjupning som är typ det enda jag har kvar i skolan ever.. men jag vet inte.. kan inte riktigt komma igång. Antar att det fortfarande inte har gått in ordentligt att jag slutar om imorgon... Gosh!!
Lalala.... Det är väldigt svårt att sitta still när man lyssnar på väldigt bra musik som man absolut inte ska sitta still när man lyssnar på!
Får dansa loss med lillasyster sen imorgon!
Har kommit på en till grej jag ska göra i Italien! Se en polislamourghini!
nej men nu måste jag gå... eller jag ska sitta kvar men jag ska inte... äääh! jag lägger upp inlägget och loggar ut! you get it.. right?
mmkay.. Ciao

massa skitsnack som är bra!

Nu är det sista dagarna på gymnasiet NÅGONSIN.
Sen blir jag arbetslös istället för att vara studerande... Det kommer kännas konstigt.. Men i höst blir jag förhoppningsvis studerande igen!
herregud! nästa vecka åker vi till Italien och det blir epic!
Hela mitt liv kommer att förändras inom en snar framtid och jag vet inte riktigt om jag är redo att lämna livet som liten och gå ut i den stora världen....
vi får se hur allt kommer att gå.. I will keep you utdated...
fick ett mail igår från Gävle som verifierade att de fått min ansökan till skolan och att jag var välkommen på öppet hus och så... jag hoppas att jag kommer in.. annars blir mitt liv rätt konstigt än mot vad jag har planerat..
i veckan får jag förhoppningsvis en ny cykel som jag ska måla röd... det kommer förhoppningsvis upp bilder sen när den är klar.. men ni känner mig. ibland blir det som jag säger och ibland inte..
förresten.. jag har ju skaffat instagram... CherryTotoro heter jag så om du vill se mera bilder.. lägg till mig :D
Gud vad jag babblar!! men det är bra babbel :D
okej nu ska jag gå och äta!
Ciao

bones and fractures

Kanske ska skriva ett inlägg om studenten? Ja... jag tror att jag gör det!
Okay... Ni som känner mig vet att jag tar studenten i år. Jag har spenderat tre härliga år på NTI i Falun och för det allra mesta har jag trivts som fisken i vattnet. Det är bara nu på slutet som jag har börjat klaga på allt och alla. Men det beror bara på att jag är väldigt skoltrött...
I lördags var jag och lillasyster och kollade/provade min studentklänning, den kommer bli awesome!!! Sen har jag fått min mössa för ett par veckor sedan. Skorna har jag haft sen förut och jag har inte så mycket pengar så jag har inte råd att köpa ett par nya. Dock behöver jag köpa ett par tights och ett par vita trosor!
Hmm... Jag letar lägenhet för fullt även om jag vet att jag inte kommer kunna flytta förrän typ... tidigast i vinter...
Jaja... detta blev ett luddigt inlägg så jag tror att jag avslutar nu...
Bilder kommer när jag har tömt kameran!
Ciao