Lever livet och annat


Dovakin

Goddag!
Är precis hemkomen från en amazing helg i Arvika. Min kusin hade sin examenskonsert och i princip hela släkten på pappas sida var där och dessutom några av Björns kompisar så vi var väl runt 70 pers tror jag som åt och socialiserade efter konserten. På själva konserten var det säkert det dubbla :o
Björn var iallafall hur duktig som helst och jag är så stolt över honom! Han går på Ingesunds Musikhögskola och han är nu (snart iallafall) utbildad musiklärare i trombon, rocksång och bas tror jag.
Vi åt paj, tårta och drack på tok för mycket vin för att det skulle vara nyttigt ;)
Men nu är jag iallafall hemma och sånt. imorgon får vi se vad jag gör. Det ryktas om en systerträff men vi får se. På tisdag ska jag iallafall ut på vägarna igen och dra mig mot Sala för enb heldag på spa med mamma, pappa och brorsan och det ska bli mysigt. Och på onsdag kommer äntligen älskling hem igen! <3
nu ska jag typ chilla lite innan jag ska sova. Är fett trött!"
Puss!

gmsdjadlkba< jdkasvb

Good morning!
jag har faktiskt pluggat idag (braaaaaa) och ätit frukost. Och kollat in julklappar till folk. Och jag vet att det är jättetidigt men ändå. Jag måste ju planera för att kunna fixa dem också när jag bor i en stad där de närmaste Lush jag har är i Uppsala. Och jag vill köpa mina julklappar på Lush!!!
Det är ju bara två månader kvar! Och jag fyller snart år :OOOOOOO
Någon som vill ge mig alla Harry Potterböckerna på engelska kanske?
 
Ikväll ska jag bara plugga och ha det bra med min älskling för snart åker han till sin mamma och då blir jag ensam... :(((
 
Neej nu ska jag gå och duscha så atteeh!
Puss

waking up in India

Vaknade imorse och var så glad över att vara i Indien med pappa, tequilasmaken hängde kvar i munnen och jag hörde att det regnade ute. Så jag öppnade ögonen och stirrade upp i taket i mitt tonårsrum i Vika. Regnet var mitt akvarium som har för lite vatten i så att pumpen låter. Vart tequilan kommer in vet jag inte... Snacka om besvikelse...
Men jag ska försöka göra det bästa av dagen utan att vara på nattmarknad i Indien och helt enkelt göra en supergod frulle och sen bege mig till ett dagis här i byn. Eller om jag ringer, det kanske är enklare att ringa. Vi får se hur jag gör. Utöver det så var lunchen igår ytterst trevlig. Jag var mest tyst men OHMY!!! Godaste pizzan som jag minns att jag har ätit på väääldigt länge! Oxfile, färsk vitlök, färsk tomat och beasås (såsen var ble!)
Omg! Foodgasms!
Annars har jag inte så mycket som ska göras idag, fixa lite i köket och kolla på gulliga hundvalpar på internet kanske. Det vanliga dvs. Eller om jag poppar i en Harry Potterfilm och övar upp mina replikskills.

Dessutom ska jag försöka hitta en tid som jag och lilasyster kan checka in alla Twilightfilmerna innan den 13 november då hon har fått med mig på midnattspremiären av sista delen. MIDNATT!!!! jag som blir stolt om klockan är efter 10 när jag lägger mig. ujuj... hur ska detta gå?!

lillasyster! om du ser detta, jag är ledig typ alltid nu.utom på helgerna.... när kan du? 

Nej nu ska jag fixa frukost och allt sånt!

pusshej!


lite smått och gott sådär.

Japp! Nu uppdaterar jag igen!
De senaste dagarna har gått i ett och det är typ först nu som jag kan sitta och ta det lugnt utan att behöva tänka så mycket. Visserligen ska jag åka och äta lunch med en liten del av min släkt om någon timme men förutom det så ska jag bara ligga och ta det lugnt. 
I torsdags var jag i skolan, fredag och lördag jobbade jag och de kommande två veckorna har jag skolarbete att göra... 
Men idag ska jag ta det så lugnt jag bara kan... Ah... Jag skriver väl mera sen... Tills dess kan ni ju njuta av dessa bilder. 
 
 
Bild 1: Jared Leto - Closer to the edge
Bild 2: En bild till Emma i USA eftersom hon tyckte att jag passade i tiger
Bild 3: Vart har den tröjan tagit vägen? 
Bild 4: Älskade älskade älskade Ella. Du fattas mig varje dag. Jag kommer sakna dig i resten av mitt liv <3
 
Can anybody hear me? Or am I talking to myself?

Nu ska jag göra rent mina sminkborstar och kolla till kaninen. 
Puss

ujivghvghtfj

Godmorgon :D
Jag sitter i soffan och kollar på Harry Potter and the Deathly Hallows och har det bra!
Ska försöka beställa hem lite Harry Potter grejer också för att kunna ha i lägenheten som jag vill ha sen och så... 
Meen det är lite långt kvar I guess :P
uff jag är trött... ska gå och duscha och sen fixa lite stuff och så. 
skriver kanske mera sen. 
Puss
 

lol och annat

mitt inlägg försvann... :((
Men jag skrev iaf att jag ska snart möta upp pappa på stan för lite lunch och sen ska vi iväg till Micke för ett litet snack.
Slänger upp en ny bild som ni kan njuta av xD
Och ja... min hy har gått bananas de senaste dagarna.. :(


määh

Jappjapp! Är hemma i Falun efter ett regnigt Gävle. Kollar på face-off med älskling och sånt. Ska snart ner och duscha innan jag får och sover och så. Hade väl inget egentligen att säga såattehh....
Vi hörs kanske imorgon när jag vaknar. Pusspåer!

tattoo and bullshit

Jag vet... jag suger på att uppdatera men så får det vara ibland. I skrivande stund sitter jag på tåget till Gävle. Jag ska inte till skolan men jag måste in ändå och "iakta" för att kunna skriva ett reportage som ska vara klart på torsdag.
Igår var jag och älskling ute på en långpromenad på kvällen och hade det supermysigt. Imorgon ska jag och pappa gå till en tattoostudio och snacka om tatueringar och så. Äntligen är det dags för en till! Jag berättar senare när jag har snackar med Micke och allt är klart! Men en sak är säkert, I'm so excited for this one!
Nu kommer min täckning försvinna snart så jag lär sluta. Hörs kanske imorgon :D
Ciao

-

Mår sådär dåligt som man gör ibland...

Popcorn på golvet och skitdnack

Herro!!
Just nu sitter jag på golvet på mitt rum och käkar popcorn med Rebecca. Det är trevligt tycker jag :D
Vi har haft en bra och trevlig dag med lite plugg och mycket shopping. Har köpt nagellack, en ny tröja, mascara+fransböjare och ett halsband till mamma. OOH juste en body scrub och handskar också. Är så skönt att scrubba benen innan man rakar dem för de blir extra mjuka och lovely då. Tips från coachen så att säga, höhö xD
Var på Waynes idag och fikade och då kom helt plötsligt folk som jag kände och vi hade en trevlig stund inan jag och Rebecca började med vårat plugg :P
Meen nu ska vi göra något kul så att vi kanske hörs imorrn eller någon annan dag jag vet inte men aah.. Ciao

ett sånt dära onödigt inlägg igen

Godmorgon!
Gårdagen var en omtumlande upplevelse... Jag hade kameran med men det var så mörkt i lägenheten att jag inte kunde ta annat än suddbilder så det blev inget med det.
Men en av killarna hade med sig en tupp... En fucking LEVANDE TUPP!!! Vem gör sånt!?
Jaja jag ska iallafall gå och duscha och så... Ikväll ska vi på middag och imorrn ska jag ut på Etage med lillasyster och lite annat folk tror jag. Trevligttrevligt. 

Neeej nu ska jag gå. Skriver kanske mera senare. 

Ciao!


bajs!

Åh jag updaterar sjukt mycket!
Jag vet inte ens varför eftersom jag inte skriver om något intressant men iallafall... Min buss går typ 15.35 från mig och sen går den runt sjön så det tar typ en timme... meeh... :(
Men när jag kommer till stan blir det Sushi!!! Omg!! Har inte ätit sushi på aslänge!!! Men det kommer bli totaly awesome!
Jag måste bubbla vatten för jag håller på att törsta ihjäl!

GUD VAD MINA INLÄGG ÄR TRÅKIG!!!!!!!!!! :'(
Meeeen detta var ju bara onödigt... men jaja..
bye!!

water marble

såhär blev naglarna! Är rätt nöjd :D förutom att jag kladdade lite meeeeen det gör inte så mycket :P
Jag ska "städa" lite runt naglarna men annars är jag klar så nu ska jag städa köket lite. Mmmkaay!!
Ciao

Laaaaaaaaaaafff

Godmorgon!
Just nu sitter jag i köket och har nyss sminkat mig och fixat håret. Jag ska snart fixa lite så att det inte är så stökigt överallt och sen om jag får tid över så ska jag städa lite på mitt rum. Sen ska jag in till stan och träffa lillasyster för att äta middag, antagligen på Sibylla... Fast jag är inte speciellt sugen på det men det skiter jag i för att det blir säkert gott när jag börjar äta! 

Åh jag är jättetrött och jag kan inte gå och lägga mig för jag har smink på mig och jag orkar inte sminka om mig och jag bryr mig inte blä!

Meeen.. anyway... Jag kanske skriver mera sen. Ska nog fixa mina naglar och så... Kanske tar ltie bilder på det..

Ciao


nytt utseende och lite sånt

Nu har jag (älskling) äntligen fixat headern så nu är bloggen lite mera personlig än vad den var innan. Jag vet inte om jag gillar att bilderna byter samtidigt... tycker att det vore roligare med lite kaos och att bilderna bytte olika men nu har vi krånglat med detta ett bra tag och nu vill vi krypa ner i sängen med QI och bubbelvatten och bara pussas och ha det mysigt!
Imorrn ska vi hem till en söt katt på scouterna för vi ska ha nördmöte. Harry Potter here I comes!
Kan kanske bli så att jag tar med kameran men det kan också bli som vanligt och jag helt glömmer den hemma och så... meeeen aah... nu ska jag på toa och sen ska vi kolla serier.
Ha en trevlig kväll så hörs vi nog imorrn!
Ciao

spenderat pengar på småsaker

Nu är jag hemma igen efter en eftermiddag på majoren med lillebror och mamma. Vi hade väldigt trevligt och det blev lite shopping:)
 
Köpte två doftljus med vaniljdoft på Rusta
 
Strumpor till älskling som är lite varmare nu till vintern
 
Ansiktsmasker som är mysiga att ha nu i höst
 
En ny tröja som är "see-through" med nitar på kragen
Och lite kaningrejer!
 
Så det var det jag köpte :D
Okej men nu ska jag tända mina ljus och pussas med älskling!
Ciao
 
 

webcambomb!

Tjaa!! Sitter och leker med min cam innan jag drar ner på stan och möta upp min fina lillebror. Vi ska käka på donken och sen ska vi upp till lager 70 på regementet för en liten shoppingtur!
Kollar på youtubevideos och önskar att jag bodde i USA eller England för alla roliga affärer finns där :o
Anyway... Enjoy the pictures och ha en bra dag! Skriver kanske mera sen ikväll eller så om vad jag köpte kanske ;)
mmmmkay!

Bonnie, I like your shirt!

Godmorgon!
Sitter på min älsklings rum och skriver på en nyhetsartikel. Eller den är typ klar men ändå!
Anyway... Skulle bara kika in och snacka bort lite tid, jag funderar på om jag ska börja göra något kul för bloggen... Jag menar, jag har nyss köpt en webcam och jag kan ju typ filma videoinlägg och så och så kan jag ta kort på saker utan att behöva lägga över bilder från kameran och så vidare. Men jag vet inte, jag skulle nog inte våga göra ett videoinlägg för jag är sjukt feg! Kanske med lillasyster! Ska försöka övertala henne att göra "the baby food challenge" med mig :P
Meeen... Jag fyller snart år (nej det gör jag inte, det är typ över en månad kvar!) men jag sitter och kollar på saker som jag kan önska mig och här är en lista som antagligen kommer fyllas på. (haha jag kan verkligen inte skriva! Alla ord jag skriver måste jag tänka på hur de stavas, annars blir de fel... )
 
1: en matt ögonskuggpalett (preferably urban decay smoked eller naked!)
2: en SoSoHappy tröja
3: coola armband
4: en resa någonstans med någon bra fin person
5: en öronhålstagning med kanyl
6: läppiercing/dermal anchor (kommer aldrig våga göra en dermal!)
 
Så långt har jag kommit typ... I guess... Det kommer säkert tillkomma mera men just nu är det som finns som jag kan komma på. Så om ni ska ge mig något så kan ni ju studera denna lista och sen om ni har frågor så kan ni höra av er till mig :D
Nej men nu slänger jag upp någon bild och sen ska jag fortsätta med att göra ingenting eller om jag kanske ska plugga lite till... Vi får se :P
morrn ska jag iallafall till skolan så atteeh!
 
Den sista bilden är tagen just nu! charmigt värre känner jag!
De andra två är tagna förra veckan :)
 
Nope, nu blir det annat som jag ska göra! 
Ciao