fhajjfl

Fick lov att lägga upp ett nytt inlägg för det första blev uppfuckat så ignorera det första.

årsresume

JANUARI
Skrev kontrakt på min första egna lägenhet. Gick i skolan i Gävle och åkte mycket tåg.

FEBRUARI
Var i stockholm med familjen. Var på DadaLifekonsert med lillebror. Flyttade in i lägenheten. Lillebror fyllde år.

MARS
Älskling fyllde år. Vi chillade mycket i lägenheten och sånt.

APRIL
Började fundera på att köpa hund. Kämpade i skolan och var i Tobo och hälsade på älskade hundarna första gången. Var på Cirkus Cirkör och min faster fyllde 50 år så vi var på fest där. Mamma fyllde år.

MAJ
Tog körkort, var i Tobo igen, var på loppis och hängde med lillasyster.

JUNI
Fick ett kusinbarn, Sonja, älskling och lillasyster tog studentenoch vi firade det. Jobbade på förlagssystem och var på 30 seconds to mars i stockholm med lillasyster.

JULI
Var i London och hade det helt amazing. Såg Rolling stones och chillade i 27 gradig london. Pappa fyllde år. Hoppade av skolan på grund av att jag mådde väldigt dåligt av att gå där. Grillade mycket med älskling och hans bröder.

AUGUSTI
Hände inte speciellt mycket. Jobbade för fullt. Hälsade på hundarna.

SEPTEMBER
Jobbade, gick på etage, jobbade på granny goes street och började plugga matte och fysik på distans. Lillasyster fyllde år.

OKTOBER
Kollade på Doctor Who, spelade pokemon och pluggade för fullt.

NOVEMBER
Åkte till london för att fira min födelsedag. Hade underbara dagar. Fyllde 20 och så.
Tatuerade mig och har nu en berguv.

DECEMBER
Var på hundmässa i stockholm. Firade fem år med Älskling. Var på mysig middag med massa folk hos mamma och pappa. Firade jul i vika och säter. Annandagen firades i vikmanshyttan med älsklings familj. Nyår firades i Rimbo.

Så... det var allt. Inga bilder, tyvärr. Har inte tid för det.
But here you go.

årsresume

JANUARI Skrev kontrakt på min första egna lägenhet. Gick i skolan i Gävle och åkte mycket tåg. FEBRUARI Var i stockholm med familjen. Var på DadaLifekonsert med lillebror. Flyttade in i lägenheten. Lillebror fyllde år. MARS Älskling fyllde år. Vi chillade mycket i lägenheten och sånt. APRIL Började fundera på att köpa hund. Kämpade i skolan och var i Tobo och hälsade på älskade hundarna första gången. Var på Cirkus Cirkör och min faster fyllde 50 år så vi var på fest där. Mamma fyllde år. MAJ Tog körkort, var i Tobo igen, var på loppis och hängde med lillasyster. JUNI Fick ett kusinbarn, Sonja, älskling och lillasyster tog studentenoch vi firade det. Jobbade på förlagssystem och var på 30 seconds to mars i stockholm med lillasyster. JULI Var i London och hade det helt amazing. Såg Rolling stones och chillade i 27 gradig london. Pappa fyllde år. Hoppade av skolan på grund av att jag mådde väldigt dåligt av att gå där. Grillade mycket med älskling och hans bröder. AUGUSTI Hände inte speciellt mycket. Jobbade för fullt. Hälsade på hundarna. SEPTEMBER Jobbade, gick på etage, jobbade på granny goes street och började plugga matte och fysik på distans. Lillasyster fyllde år. OKTOBER Kollade på Doctor Who, spelade pokemon och pluggade för fullt. NOVEMBER Åkte till london för att fira min födelsedag. Hade underbara dagar. Fyllde 20 och så. Tatuerade mig och har nu en berguv. DECEMBER Var på hundmässa i stockholm. Firade fem år med Älskling. Var på mysig middag med massa folk hos mamma och pappa. Firade jul i vika och säter. Annandagen firades i vikmanshyttan med älsklings familj. Nyår firades i Rimbo. Så... det var allt. Inga bilder, tyvärr. Har inte tid för det. But here you go.

nyår

Nu är det nyårsafton igen. Året har gått förhållandevis snabbt och samtidigt sjukt segt. Men nu är det iallafall slut på året och det ska bli skönt att börja ett nytt år. Vi är i Rimbo och ska fira nyår här och imorrn åker vi till göteborg. Det ska bli så skönt att komma bort från allt ett tag. Förhoppningsvis har det kommit valpar när vi kommit hem. Annars blir det i princip direkt efter att vi kommit hem.
Men annars så är det inte jättemycket som händer. Skulle väl kanske ta och göra som alla andra lch göra en årsresume men jag vet inte om jag orkar. Har liksom inte gjort jättemycket. Men det kanske hade varit roligt.
Tåls att tänka på.
Anyway... puss

Dör

I februari ska jag och lillasyster ner till Stockholm. Där kommer vi att få se 30 seconds to mars. Vi kommer även att få träffa dom och prata med dom. Få singerade affischer, en bild med dom och massa annat. Tack vare att syster och mamma och pappa är de bästa i världen.
Kommer skriva mera om mina julklappar senare kanske. Nu ska jag smälta detta och vänta på att älskling kommer hem.
God jul. Puss

dead frog

yo!
Sitter i köket och väntar på att middagen ska bli klar. Sen ska jag försöka göra ett matteprov och sen ska jag slappna av innan julen börjar. Det brukar i regel inte vara speciellt avslappnande att fira jul... Men vi ska tack och lov vara hemma hos mamma och pappa i år och inte åka runt till massa folk. Det är bara farmor och dardar som kommer till oss. Sen på juldagen ska vi till mormor och morfar. Sen på annandagen ska vi till älsklingens släkt på julmiddag. Så det ska bli ganska chill i år tror jag.
Ville bara in och önska er God jul och Gott nytt år ifall jag inte skriver mera i år!
Puss

julgrejer och sånt

Goddag!
Eller gokväll kanske man ska säga. Det är ju kväll och inte dag!
Men ändå :P
Jag har precis gjort fudge, julskinka och ätit middag. Varmrökt laxsallad och vitlöksbröd. Så detta har varit en ganska produktiv eftermiddag. Och imorse körde jag lillasyster till jobbet och sen åkte jag till ortopeden för att kolla upp mitt finger som jag klämde i sommras. Dock fins det inget att göra så om inte fingret är bättre om ett år så ska jag kanske på återbesök. 
Imorgon och på onsdag ska jag jobba igen och sen är jag ledig. Skönt! 
Jag har även köpt lite julkort och andra julgrejer så jag ska sätta på lite lappar på paketen under granen och skicka iväg julkorten. 
Igår gjorde jag även klart min tatuering. Helevete vad ont det gjorde... Men nu är den klar äntligen, det tog nio timmar och var nog en av de värsta grejerna som jag någonsin gjort men han är så fin så det var värt det!
Den är väldigt blodig på bilden men om man bortser från de rosa partierna och blodet så är det ungefär så som den ska se ut. Färgerna kommer inte vara lika intensiva när den är färdigläkt. 
Ja annars så är det väl inget mera!
Pusshej
 

allround the clock

Nu har Lizz gonomgått ultraljud och det är konstaterat att det finns valpar i magen och att de lever och mår bra.
Ingegerd och Jocke brukar inte göra ultraljud med Lizz har vägrat äta ett tag nu så de ville bara kolla så att det verkligen var valparna som gjorde detta och inget annat fel som spökade.
Men nu är det fastställt att hon har valpar och nu börjar vi den riktiga nedräkningen.
Idag eller imorgon går hon in i vecka 6 och då är det bara tre veckor kvar tills valparna kommer.
Annars så har jag jobbat i förrgår och så ska jag jobba tisdag-onsdag. Sen är det ju typ jul. Måste köpa mina sista julklappar nu, kanske åker in idag och köper lite smått.
Skriver mera sen kanske. Puss

saker som ska göras fram till mars. stuff and so on

Igår kväll kom vi hem från Rimbo/Stockholm. Har varit och tittat på finaste finaste Alwa, Alex och MinNeé som har ställts ut. Och supermånga flera hundar. För Alwa gick det tyvärr inte jättebra, Alex var superfin men han vägrade stå upp men han kom tvåa iallafall. MinNeé kom tvåa med superfin kritik. Älskade hundar vad duktiga ni är!
Nu är vi som sagt hemma, det som ska göras de kommande tre månaderna som är stort är:
15 dec: göra klart tatueringen
24-26 dec: fira jul med diverse
28 dec: åka till Rimbo
31 dec: nyårsfirande med älskade, hans lillebror och hans mamma.
2 jan: Göteborg
3-6 jan: Dogshow och allmänt mys i Göteborg.
vecka 2-3: älskade valpen föds
vecka 6-7: träffa valpen första gången
6 feb: älskade lillebror fyller 16
22 feb: Stockholm med lillasyster på 30stm
3 mar: Älskling fyller 20 år
7 mars: Valpen kommer hem

Så nu hoppas jag verkligen att tiden kommer gå snabbt till den 7 mars. Har valpmani och var på Arken Zoo idag och kollade på koppel och reflexväskar.
Nu ska jag gå och göra mig iordning och sen ska jag åka till Horndal och fira min moster som fyller 50 idag.
Pusshej

Just checking on you.

Åh imorgon ska vi åka till stockholm men det verkar som att vi kanske får hoppa över det. Om vädret fortsätter som nu så blir det lite jobbigt att köra imorgon. Det skulle komma upp till 40 cm snö inatt och sen skulle det vädret fortsätta mot stockholm och alla vet ju hur vår huvudstad hanterar snö... Inte bra!
Men jag hoppas verkligen att vi kan åka eftersom jag vill träffa Alwa och MinNee. Och ingegerd och jocke såklart! Lizz och Lady skulle inte följa med tyvärr, men det är väl rätt obvious med tanke på att Lizz ör dräktig och Lady antagligen börjar löpa eller har redan börjat göra det och då fäller de massa päls och blir nakna.
Vill gärna träffa hundarna innan valparna kommer eftersom att det snart är jul och nyår, efter det kommer valparna och då får vi inte komma och hälsa på förrän valparna är 3-4 veckor.
Ville bara uppdatera den som läser på hur livet är. Jag ska gå och göra mat och sen ska vi åka till Max och göra pepparkakshus.
OkayBaii!
Puss

cupcake hands

Ligger i soffan och kollar på toddlers and tiaras och väntar på älskling som badar. Idag har vi varit på julskyltning och sen bakade vi pepparkakor. Igår var jag på etage med lillasyster vilket inte var så exalterande precis, åkte hem rätt tidigt men det var okej. In other news så kommer vi åka till stockholm nästa helg för att gå på en stor hundmässa. Vi ska kolla hur det går till på utställningar, pussa lite på världens finaste eurasier, kolla montrar och ha en liten minisemester från livet i Falun helt enkelt. På fredag firar även jag och älskling fem år tillsammans. Helt sjukt att det hat gått fem år. Det har hänt så mycket under åren, och nu är vi sambos o h "går i väntans tider" med valpen. Vi var kollat lite på valpkurser i närheten och de verkar finnas i Borlänge med lediga platser, vilket är bra så man slipper åka så långt. 
Nu ska jag fortsätta kolla tat och äta pepparkakor. Puss
Bild från igårkväll, lagom hipster.