so let's set the world on fire

Awesome kväll/natt!
Hemsk morgon!!!
Mitt huvud gör fett ont och jag har illamående överallt. Men vi hade det väldigt trevligt och allt var askalas:)
Började med att göra marble art på våra naglar. De som inte vet vad det är så får ni googla för jag orkar inte förklara. Sen gjorde vi tacopaj och sen gjorde vi oss i ordning för kvällens bravader. Vi gick typ halv tio mot sundet och vi kom väl hem vid kvart i två eller så. Så det vart inte så sent men ändå. Vi gick och lade oss och sen sov lillasyster sött (lol skrev dörr först!!!xD) och jag vaknade titt som tätt och hade ont i huvudet och mådde illa typ hela natten... :(
Imorse när vi gick upp så gjorde vi floatisar (varma minibaguetter) och drack te och tropisk juice. Det var gott. Sen gick vi och spelade animal crossing och sen åkte jag hem typ. 
Men igår när vi gick hem så klev jag snett och nu är min fot svullen och äcklig! :((((
Nej nu ska jag gå och bajsa och sen ska jag fixa mig för jag ska på marknad i Solvarbo idag! Sen ska jag plugga idag och imorgon för jag har en nyhetsartikel som ska skrivas. 
Vi hörs kanske senare!
Ciao

Gyllene tider och vin är en awesome blandning!

 
 
Nu drar vi snart och allt är toppen!
Livet blev helt plötsligt enkelt och jag ska inte blogga när jag är onykter!
Okej vi kanske hörs imorrn, eller någon annan dag när jag utvärderar lördagen. 
Bra! Nu kör vi all in ikväll!

tonight tonight!

Sitter i sängen och taggar inför förfest hos lillasyster och sen ska vi till sundet på pubafton!
Föst ska vi fixa naglarna, fixa middag (tacopaj!) och sen ska vi göra oss i ordning for the untz. 
Det är pappa som spelar så det blir väl inte direkt apfest men vafan! men lär ju ta vara på helgerna. 
Igår var jag och älskling och hade en mysig kväll. Vi gick på victusella (omg deras pizza med räkor och kräftstjärtar!!!!!!!!) och sen gick vi på bio och såg hypnotisören. Den var bra tycker jag :D
Nej nu har jag packat allting och nu bär det av mot Bellas place!
Hörs kanske där. Om jag känner oss rätt så blir det webcam bilder tagna!
 
 
Ikväll ska vi göra världen till en vacker plats

morning

OMG! jag sitter och lyssnar på en podcast från Flame och Emma och den är hilarious! 
Emma sitter i USA och Flame sitter i Norslund och de skypar och gör en awesome podcast och man blir alldeles varm för jag saknar NTI och klassen så sjukt mycket!
Idag ska jag sätta mig och försöka göra lite skoljobb, har fyra uppgifter som ska in på fredag såatteehh...
Nu ska jag plugga lite så... Vi hörs senare!
Ciao

FML

Mitt liv är så tråkigt! Alla dagar är lika och det händer aldrig något nytt...
Jag är hemma, åker till skolan (som iofs är något nytt...) Kommer hem och sätter mig och läser, skriver eller sitter vid datorn. Jag har samma pojkvän som jag har haft i en evighet och vi gör typ aldrig saker tillsammans. Jag kan lätt räkna de gånger vi har varit ute och ätit bara han och jag och vi har varit på bio... Tre gånger på fyra år?
Jag är aldrig ute på krogen och jag är nästan aldrig bjuden på hemmafester. (eller fester över huvudtaget)
Åh ibland hatar jag att vara jag...
Nu ska jag ta mitt pick och pack och åka hem. skriver kanske mera då. Ska träffa syster <3

hurrburr

Godmorgon! Klockan är 06.22 och jag sitter på tågstationen och väntar på att mitt tåg ska komma in till stationen för att jah ska kunna ta mig till skolan.
Jag borde gå till plattformen för tåget kommer typ när som helst men jag orkar inte för det är kallt ute...
Idag efter skolan ska jah till Östhammar med älskling och hans bror. Det ska bli trevligt!
Nu kommer mitt tåg! Brb!
Så nu sitter jag på tåget, men min täckning kommer försvinna så jag måste sluta skriva nu. skriver kanske sen när jag ska åka hem och vänta på tåget och så.
Ciao

Frankfurt and nude people

Idag är det måndag! Om du inte visste det...
Jag ligger i soffan och chillar lite innan jag ska börja plugga(läsa en bok) och sen ska jag duscha innan jag ska åka in till stan.
Jag måste prata med lillasyster för jag lär ta med henne till stockholm för jag måste åka och handla där om jag inte kommwe på ett annat sätt att få tag i Manic Panic hårfärg. Någon som har någon idé?

Jag vill ha en hund... fast det har jag alltid vetat men ändå...

Anyway... Jag har färgat håret, eller lillasyster har gjort det! det är svart och dassigt blått för det skull blått men färgen ville inte riktigt fastna. Men det är bra ändå!

Nej nu ska jag gå från soffanoch göra nytta!

Lägger upp lite bilder från när jag och finaste lillasyster och världens bästa pappa var i Frankfurt på 30 seconds to mars i november förra året!
Det måste vi göra om! <3







 


Hösten är vacker!

Goddag från ett nystädat rum med en snorig tonåring!
Idag är det lördag och städdag här hemma. Jag har nyss städat mitt rum och nu är det inte alls lika dammigt och jävligt som detvar för ca en timme sedan!
Om ca en timme ska jag börja dra mig mot båtbryggorna för en mysig stund på sjön med bästa extrafamiljen! (den andra familjen Svensson dvs lillasysters familj. Eller ja, lillasyster ,jag och hennes pappa Henrik.) Vi ska ta vara på det sköna vädret och sedan är det väl en av de sista dagarna som man kan vara ute på sjön också. 

Som min hälsningsfras antyder så är jag sjuk, men jag är praktiskt taget frisk om man jämför med gårdagen. Haha jag låg i sängen precis hela dagen. Smsade till och med mamma, som var på jobbet, från min säng och frågade om soda streamen var påfylld för jag orkade inte gå till köket! xD

Men jag skulle mest sticka in näsan och säga hej! Jag vet att bloggen är tråkig men jag ska hitta bra bilder att lägga in i headern snart! Hörs kanske senare!

Ciao

 


ville bara skriva bajs n

Goddag fellow people of Earth!
Har ni det bra? Brabra. 
Var i skolan idag, det var bra. Och när jag skulle gå till tåget imorse så var det asfin soluppgång och molnen var alldeles rosa. Det var fint. 
Jag skulle vilja ha en stickad tröja. Gina Tricot har fina på hemsidan men när jag var in på affären i Gävle så fanns det knappt några. :(
Nej nu ska jag gå till Arenan och äta tårta för att jag är bäst!
OCh på lördag blir det partey med lillasyster!
mmkay!
Ciao

Åååååkaaa pendeltååååg!

I förrgår fyllde, som ni alla vet, lillasyster 18 år! Och som väntat länmades min kamera hemma. Men sörj icke mina vänner! Bilder togs ändå och kommer komma upp tillslut!
 
Syster! Ska vi ses på lördag nästa vecka? Och kolla på Totoro?
 
Överexopnerad bild Hej kom och hjälp mig!
Det var väl mest det som skulle sägas. Plus att jag är hemma med lillebror nu i helgen när mamma och pappa är borta. 
Skriver väl mera sedan när jag har något att säga!
Ciao

It's always you who keeps me naked

Jag ska egentligen läsa en bok till skolan men jag somnade och nu vet jag inte vart jag är i den. Plus att jag nyss har tvättat...
Idag är det onsdag och det betyder att jag bara ahar chillat hemma och försökt kommit igenom boken. Men imorgon blir det ingen rast och ingen vila! Då bär det av till skolan först och sen ska jag hem och typ vända i dörren och sen ska jag till bästa lillasyster som fyller år!
Vi ska äta tacos, budapesttårta, dricka Jäger och hon ska få sin present! Det kommer helt enkelt bli en kväll av awesomeness!!!
Resten av helgen ska jag vara hemma i Vika med min lillebror och se till att han har det bra och inte har ont :P
Nej nu måste jag fortsätta läsa min bok men jag ska försöka komma ihåg min kamera imorgon till Bella. Och såklart komma ihåg att ta någon bild också!
Okay kanske skriver imorgon på i väntan på tåget.
Ciao!

Monday is a good way to start a week

Sitter just nu på Gävle tågstation och fördriver tiden tills mitt tåg går hem. Har införskaffat en AMAZING väska, en kånken i Teal Green. Sitter som en smäck på ryggen och är så sjukt rymlig! Får i allt som kan behövas. Dagen idag var bra, har varit i skolan i tre och en halv timme och jag börjar komma in i systemet. Skolgången passar mig perfekt då jag slipper pendla varje dag. Jag har bara lektion två/tre gånger i veckan vilket är väldigt skönt. Dock måste jag vänta på tåget i två och en halv timme när jag ska hem så det är lite mulligt tycker jag. Men då hinner jag äta och slappna av lite och reflektera över allt som sagts på lektionen. Nu måste jag gå och kolla vart mitt tåg går ifrån och sen ska jag försöka hitta till det spåret. Hörs senare!
Ciao

rullar allt...

Kräftskivan var trevlig igår, dock bröt vi upp tidigt så vi var hemma runt kvart över nio. Sov rätt oroligt inatt och vaknade ett par gånger men all sömn är bra sömn. Skulle egentligen bara skriva ett snabbt inlägg, väldigt onödigt men ändå. Skriver kanske imorgon. Ciao