Batman och tacos

Idag är världen sjukt vacker!
 

Det blev ingen picknick igår eftersom vädret inte tillät det, men dagen blev underbar ändå. Jag och C kollade på Batman: The dark knight,  åt middag på Victucella, jag åt bakad potatis med skagenröra och C åt cesarsallad. Efter det gick vi på bio och såg den nyaste Batman: The dark knight rises. Och herregud vilken film! Se den människor!
Sen tog vi en kvällpromenad till Slussen, mötte upp pappa och sen var vi där och lyssnade lite när pappa spelade. Eller... Det var ju inte bara hen som spelade såklart!
Igår var världen så vacker som den kan bli!
 
Idag blir det tacomys med familjen och en till familj, vi ska äta och bada och bara ha det trevligt. Sen så ska vi väl ha det allmänt trevligt. 
Slänger upp lite bilder och sen ska jag ut och socialisera med folket. :D
Ciao

Kommentarer.
» Emma

Åh saknar dig med! Det måste vi,tänkte försöka dra ihop lite folk hos mig kanske någon dag innan den 10e. Kan smsa, annars är det bara att vi hittar på något annat. Puss batman <3

Svar: Gött! Kanske vi kan ses i veckan också? Jag jobbar till 4 måndag-fredag och jag antar att du kanske också gör det?Vi kanske kan ses efter jobbet och socialisera och planera våran framtid som världskändisar :D
Puss Robin! <3
Towe

2012-07-29 // 17:37:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback